Az USA ismét megmutatta – a bűnelkövető bevándorlókat védik a demokraták a Fehér Házban

Az amerikai Demokrata Párt leszavazta a törvényjavaslatot, amellyel a bűnelkövető bevándorlóktól vonnák meg az amnesztiát, megmutatva ezzel, hogy ismét a törvénysértők jogai a legfontosabbak számukra.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Húsznál is több demokrata képviselő szavazta le a washingtoni szenátusban azt a 3,5 billió dolláros törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványt, amely megtiltaná, hogy amnesztiát adjanak azoknak az illegális bevándorlóknak, akiket tíz vagy több alkalommal ítéltek el ittas vagy bódult vezetésért.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy lenne-e bármilyen illegális bevándorlóknak adott amnesztia, amit a demokraták kihagynának

ebből a 3,5 billió dolláros törvénytervezetből. Beadtunk javaslatot az elítélt szexuális bűnözőkre vonatkozóan, nem fogadták el. Próbálkoztunk bűnbandák tagjaira kiterjedő módosítással, visszadobták azt is” – emelte ki.

A republikánus képviselő ezt követően gondolta, hogy az ittas vagy kábítószeres befolyásoltság alatt vezetőkre vonatkozó módosítás majd célt érhet, hiszen az ehhez kapcsolódó balesetek következtében több százezer amerikai veszti életét vagy sérül meg súlyosan. A demokraták azonban nem gondolják, hogy ennek függvényében meg kellene tiltani, hogy egy illegális bevándorlót amnesztiában részesítsenek és befogadjanak az Egyesült Államokban.

Ezt sem fogadták el, szóval újrapróbálkoztam: mi lenne, ha két vagy több ittas vagy bódult vezetést követően nem kapnának amnesztiát. Ez a módosítás sem ment át, így a következőben már tíz vagy több ilyen bűncselekményre emeltem a határt, de a szenátus összes demokrata tagja ellene szavazott” – mondta Mike Johnson.

Hozzátette, hogyha ezt sem szavazzák meg, az minden egyes amerikai számára aggasztó lehet a jövőre nézve,

„az embereknek tudniuk kell, hogy ez az amnesztiaprogram nemcsak törvénytelen és felháborító, hanem nagyon veszélyes is.

Johnson kiemelte, a demokraták „amnesztiaéhségének” nincs határa, egyszerűen el akarják törölni a törvényeket. „A déli határunk most már nyitva áll. Legalább 150 országból vándorolnak be emberek a határőrség szerint, de a demokratákat ez nem érdekli.”

A demokrata törvényhozók hétfőn tértek vissza a nyári szünetről, így a képviselőház folytatja a 3,5 billió dolláros csomag rendelkezéseinek megvitatását, bár a párton belül továbbra is megosztottak a törvényjavaslat részleteit illetően.

Csökken az USA tekintélye? – A tiltás ellenére szállított olajat a Hezbollah a rászoruló Libanonba

Katonai múlttal rendelkező MMA-s transznemű verte szét első női ellenfelét

(Hirado.hu – Szent Korona Rádió)