Frappáns molinóval reagáltak a lengyel szurkolók a már szekunder szégyenérzetet okozó térdelésre

A Legia Varsó csütörtökön a Leicester Cityt fogadta az Európa liga csoportkörében, ahol az angolok a meccs elején szokásos hajbókolásba kezdtek a BLM mozgalom előtt. A lengyel szurkolók számítva a térdelésre ötletes molinóval tették még kellemetlenebbé a saját magukat megalázó játékosok számára azt a néhány másodpercet.

A lengyel drukkerek szeptemberben kétszer is láthattak angolokat térdepelni. Először a lengyel – angol válogatott mérkőzésen, ahol hangos füttykoncerttel adták a “felvilágosult nyugatiak” tudtára, mit is gondolnak a BLM előtti megalázkodásukról.

A Legia Varsó drukkerei aztán tovább gondolták a dolgot, és nem mindennapi előadással készültek a Leicester City elleni Európa Liga mérkőzésre. A B-közép a térdeplő játékosokkal szemben egy hatalmas élőképet feszített ki. A molinó egy királyt ábrázolt, a felirat pedig ”Kneel before his Majesty”, vagyis

“Térdelj őfelsége előtt!”

Így lett a Leicester játékosok térdepléséből egy csapásra főhajtás az uralkodó előtt.

A lengyelek tartása, és az angolok meghunyászkodása az eredményben is megmutatkozott, ugyanis a mérkőzést óriási meglepetésre a Varsó nyerte 1-0-ra.

Nem térdeltek le az amerikai himnusz közben, ezért meghurcolják a négy női labdarúgót (videó)

Bundesliga: arcon köpte a fehér játékost, még sincs botrány

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)