A valódi nőiesség a mai világ szemében kompromittáló

A mai nők sajnálatos módon egyre kevésbé fogadják el azon erényeket, tulajdonságokat, melyek a tradicionális világban alapvetések voltak. Azonban szerencsére még vannak, akik azon igyekeznek, hogy ezeket felélesszék, és ne csak hirdessék, hanem magukévá is tegyék. Az alább közölt vélemény egy hírportálunkat olvasó hölgytől származik, aki felhívta a figyelmünket a jelenségre.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy TikTok felhasználó pár napja tette közzé újra azt a videóját, amelyben arra utalt, hogy nem olyan nehéz kedvére tenni egy férfinak, és ezzel kapcsolatban fel is sorolt néhány tanácsot:

  • Etesd őt!
  • Csókold!
  • Öltözz csinosan!
  • Flörtölj vele!
  • Légy a legjobb barátja!
  • Változtasd az otthont igazi paradicsommá!
  • Halmozd el bókokkal!

A videóra több mint 95 000 like érkezett, azonban rengeteg kommentelő kifogásolta, sőt, egyenesen lehordta a fiatal lány mentalitását.

„Kérlek mondd, hogy ez egy vicc.”

„Ettől szekunder szégyenérzetem támadt.”

„Elfelejtetted azt, hogy ki kell cserélni a pelusát, meg kell büfiztetni és esti mesét kell mesélni neki…”

„Dehogyis, nem vagyok az anyja. Szóval kösz, nem.”

„1940-ben élsz, drágám.”

„Váratlan fordulat: már 9 éve szingli.”

A hozzászólók között voltak, akik szerint a párjuk anélkül is elfogadja őket, hogy csinos ruhát viselnének, mások szerint a férfiak ezt egyáltalán nem is értékelik. Ezen állítások azonban korántsem fedik a valóságot, ugyanis egy értékekkel rendelkező férfit igenis érdekel, hogy az asszonya igényes, kedves és mindenekfelett nőies legyen.

A sok negatív reakció ellenére, azt rendkívül pozitívan kell értékelni, hogy van még lány, aki a modernitásnak ellenállva felismeri, hogy feladatai közé tartozik az ura boldoggá tétele, és ennek hangot is ad. Viszont az, ahogy a kommentelők szétszedték szegényt a véleménye miatt, jól mutatja, hol tart a mai világban általánosan jellemző mentalitás. Hála a feminizmusnak, az LMBTQP-lobbinak és ezek által a család intézményének minél jobbani lerombolásának, a nők a szépség, kedvesség, szerénység, alázatosság helyett az igénytelenség, önzőség, gőgösség szobraivá váltak.

Élesszük fel a tradicionális férfi- és női szerepeket!

(Szent Korona Rádió)

A hagyományos női életút járhatósága napjainkban

Száműznék a hagyományos női szerepeket tartalmazó irodalmi műveket