Aki nem oltakozik ne is egyék – áll hozzá a kérdéshez Szlovénia és Olaszország

Úgy tűnik, hogy a koronavírus által meghatározott Új Világrend lassan ránk köszönt. Szépen lassan vezetik be az egyre szigorúbb és diktatórikusabb lépéseket. Most Olaszország és Szlovénia lépte meg azt, amit eddig lehetetlennek gondoltunk: védettségi igazolványhoz kötik a munkavégzést. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Olaszországban törvényi erőre emelkedett azon javaslat, mely szerint október 15-től kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek munkába, aki nem rendelkezik vele, annak kötelezően fizetés nélküli szabadságra kell vonulnia. Június folyamán már az egészségügyben, majd augusztusban az oktatásban dolgozóknak tették kötelezővé az oltás felvételét, most azonban már minden egyes munkavállalóra kiterjesztik, legyen szó állami, vagy magánszektorról. Az oltás nélküli munkavállaló nem veszíti majd el állását, de fizetés nélkül marad, sőt pótlására oltott helyettest vehetnek fel. Az intézkedés a járvány miatti egészségügyi vészhelyzeti állapot végéig marad érvényben, mely jelenleg december 31, viszont ez az időpont még kitolódhat. Olaszország lakosságának eddig több mint háromnegyede vette fel az oltást, a kényszerítő intézkedések bejelentése óta pedig nem tiltakozások és ellenkezések kezdődtek, hanem 40%-kal emelkedett a naponta oltásra jelentkezők száma.

Szlovénia is hasonló útra lépett a napokban, ugyanis bejelentették, hogy az elfogadott rendelet szerint minden olyan személynek rendelkeznie kell oltási vagy gyógyultsági igazolással, illetve negatív teszttel, aki közvetlen kapcsolatba lép másokkal, olyan intézményben dolgozik, vagy olyan tevékenységet folytat, ahol fennáll a vírus terjedésének veszélye. A kivételek között pedig nem szerepel az otthoni munkavégzés. Így hiába hivatkoznak a munka során történő más emberekkel való találkozás miatti szükségességre, ugyanis egy home office-ban dolgozó irodai munkás nem fog napi szinten ügyfelekkel érintkezni. Szlovénia azonban még tovább ment az intézkedésekkel kapcsolatban, ugyanis minden szolgáltatás igénybevételéhez az állampolgároknak rendelkezniük kell védettségi igazolvánnyal. Ezen rendelkezés alól csak az élelmiszer- és gyógyszer vásárlásnál élveznek mentességet akkor, ha az üzletek nem bevásárlóközpontokban működnek.

(Portfolio és Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Tovább fokozódik a COVID őrület: több egyetem sem biztosít kollégiumot az oltatlanok számára

Viganó érsek: A Covid csak ürügy az Új Világrend megalakulásának alapját képező Nagy Újraindításhoz