Belgiumban ha kiállsz a normalitás mellett, akkor jön a szivárványos autó

Nyugat-Európa teljes mértékig behódolt már az LMBTQP-lobbi előtt, ennek ékes példája az alábbiakban közölt eset, mely “csupán” egy matricázásról szól. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Belgium számos pontján, például Antwerpenben és Gentben a közterületeken matricák jelentek meg, melyek a normalitásra, és az LMBTQP veszélyeire kívánják felhívni a figyelmet. Ezeken egy áthúzott szivárványos zászlót láthatunk, mely korül a “Csak a normális!” felirat szerepel.

A nyugat-európai országban azonban a deviánsok már többletjogokat élveznek az “átlaggal” szemben, így az egyszerű véleménynyilvánítókból a matricázók gyűlöletbűnözőkké váltak. Számos LMBTQP személy és szervezet tett ellenük feljelentést a rendőrségen, akiknek a sokszínűségért felelős egységük már meg is kezdte a “köztörvényes bűnözők felkutatását”.

Az ultraprogresszív rendőrség ugyanakkor nem elégszik meg azzal, hogy gyűlöletbűncselekmény miatt nyomozzon, ugyanis a matricázás ténye miatt vandalizmusért is keresik a belga hazafiakat.

A kommunizmusból jól ismert folytonos névtelen feljelengetést is elővette a rendőrség, így arra hívják fel az állampolgárok figyelmét, hogyha valaki bármit tud tenni az ügy előremozdításában, akkor akár anonim módon szóljon a “rend”fenntartó szerveknek.

(The Brussels Times nyomán Szent Korona Rádió) 

Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű

Román színesfémtolvajok loptak el egy öt tonnás bronz szoborcsoportot Belgiumban