Tovább fokozódik a COVID őrület: több egyetem sem biztosít kollégiumot az oltatlanok számára

A napokban az orvostudományi egyetemek hallgatóit kötelezték a vakcinálásra, most, pár nappal a félév megkezdése előtt számos kollégium bejelentette, hogy csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetik igénybe a lakhatási szolgáltatásokat. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az innovációs minisztérium egy javaslatot juttatott el a hónapban a kollégiumok felé, miszerint lehetőség szerint csak beoltott hallgatóknak biztosítsanak férőhelyet. Ugyanakkor ez csupán javaslat volt, a végső döntést az egyetemek hozták meg.

“A kollégiumokat, diákotthonokat egészséges, tüneteket nem mutató, magukat egészségesnek érző, lehetőség szerint a koronavírus elleni védettségüket igazoló személyek vegyék igénybe.”

– áll az ITM javaslatában.

Így néhány egyetem már be is jelentette, hogy az oltáshoz kötik a beköltözés tényét. Ilyenek a Semmelweis Egyetem kollégiumai, ahova kizárólag csak a vakcinák beadatása után van lehetőség beköltözni. Ezen megoldási módozathoz csatlakozott az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem is.

Néhány intézményben, például az ELTE-n lazább szabályok érvényesek, ott “csak” bármilyen légúti megbetegedés esetén karanténszobába kell vonulni. Ugyanakkor ezen intézményben ismételten kötelezővé tették a maszkok viselését.

(Eduline nyomán Szent Korona Rádió) 

Online nyomozásokból derült ki, hogy a Covid-19 egy laborvírus

Lelki terror és fizikai kényszerítések várnak az oltatlanokra – Vetítik elő a német politikusok