Nyugaton sincs minden veszve! Szászok kergettek szét egy LMBTQP felvonulást

Nyugaton szinte már általánosságnak vehetjük, hogy a deviáns személyek többletjogokkal rendelkeznek a normálisokkal szemben. A gender őrület – mint minden más forradalmi deviáció – leginkább a nagyvárosokra jellemző, a kisvárosok és a vidék lakói továbbra is kitartanak hagyományos értékeik mellett. Ezt tanúsítják a napokban Németországban történtek is. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A baloldali Die Linke németországi párt ifjúsági szervezete egy alig 15000 fős kisvárosba, Taucha-ba szervezett Pride-felvonulást. A nyugodt város élete felforgatásának az volt a célja, hogy felmérjék, mennyire vevő a vidéki lakosság az LMBTQP-lobbira.

„Kísérlet volt, hogy megtudjuk, hány embert lehet mozgósítani egy nagyvároson kívül. Természetesen sokkal többet vártunk. Sokan azonban lemondták az előző este, különösen az időjárás miatt, amely déltől esős és zivataros lett ” – magyarázta a párt egyik szóvivője.

A nagy dobra vert eseményre mindössze 100-an jelentkeztek, belőlük is csupán 40 fő jelent meg, és többségük nem is helyi volt, hanem a közeli nagyvárosból, Lipcséből érkeztek. A felvonulók a vasútállomásról a piactérre vonultak, ahol zenés rendezvénybe kezdtek. Útjuk közben számos normalitás párti és hagyományos értékeket támogató nemzeti szervezetek és magánemberek csoportjai igyekeztek meggátolni őket vonaglásukban.

A deviánsok agresszivitása miatt az ellentüntetőkkel tettlegességig fajultak az események, így a rendőrségnek közbe kellett avatkoznia. Ekkorra már Lipcséből 100 rohamrendőrt is leküldtek, melynek következtében mind a normalitáspártiak, mind a rendőrök – külön-külön – többen voltak mint az aberrált felvonulók. Így 5 órával a rendezvény vége előtt felszámolták azt, és a felvonulókat a rendőrség visszakísérte a vasútállomásra.

A felforgatók ugyanakkor úgy határoztak, hogy nem hajtják meg fejüket a társadalmi immunrendszer akarata előtt, egy nagyobb és több személyt magában foglaló új menetet ígértek be a kisváros életének felzaklatására.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Németországban már a világi hatalom is korlátozza az egyházi homoszexualitás ellen fellépőket

2022-től egy csibe élete is többet fog érni az emberénél Németországban