Újabb pozitív rendelet: Zárt csomagolásban, elkülönítve lesznek csak árusíthatóak a homoszexualitíst népszerűsítő kiadványok

A pedofil törvény végrehajtási rendelete ismét némi pozítívum a normalitást védők számára, azonban ez még mindíg csak részletmegoldás jelent az LMBTQP lobbival szembeni harcban, részben az iskolai érzékenyítésekről való rendelkezés hiányából adódóan.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Magyar Közlönyben péntek délután jelent meg a gyermekvédelmi törvény (vagyis a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozás) végrehajtási utasítása, amelyet meglepő módon a kereskedelmi kormányrendeletben tettek közzé. A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 2009-es kormányrendelet a következőkkel egészül ki:

 (1) Születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni tilos.

Ugyanakkor a módosítás kitér arra is, hogy hol lehet ezeket a kiadványokat forgalmazni, illetve hol nem:

(2) Nevelési-oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmény, valamint templom és vallásgyakorlásra rendelt más hely bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő termék nem forgalmazható.

A módosítás meghatározza, hogy milyen formában árusíthatók ezek a kiadványok:

(3) Születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló termék a többi terméktől elkülönítve, csak zárt csomagolásban forgalmazható.

A rendelet a kihirdetését követő 30. napon lép hatályba, és a fogyasztóvédelmi hatóságnak kell ellenőriznie a betartását. Minden valószínűség szerint a nőkhöz írt szenvedélyes verseiről ismert ókori görög költőnő, Szapphó és Oscar Wilde műveire is vonatkozik.

A Magyar Közlönyben megjelentekben azonban nincs szó az iskolai felvilágosításokról.

Radikális lépés a Fidesztől? Betiltanák az LMBTQP érzékenyítéseket!

Németországban már a világi hatalom is korlátozza az egyházi homoszexualitás ellen fellépőket

(Index – Szent Korona Rádió)