“A nők nem szülhetnek, mert a bolygó megmentése fontosabb, mint a család” – Kitálalt a szcientológia egyház egykori tagja

Dudás Dia mondta el az élményeit, hogyan került az egyház közelébe, és hogy milyen beteges elméletek és pénzlehúzások miatt hagyta ott őket. A volt szcientológus könyvet is írt történetéről. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A nő egy kis faluból került fel Budapestre, majd egy ismerőse szaunázás címén hívta el a szcientológiai központba, amit később öt éve és hatmillió forintja bánt.

„De az is megdöbbentett, hogy az egyház szabályai szerint, amíg egy szerelmespár nem házasodik össze, büntetés terhe mellett nem szexelhet. Megtiltják a nőknek, hogy teherbe essenek, mert a bolygó megmentése fontosabb, mint a család” – mondta a nő a lapnak.

Azt szintén elmesélte, hogy amikor egyszer fájt a feje, egy munkatársával zárták össze, és óránként 28 ezer forintért kezelték, ami annyit jelentett, hogy tárgyakat kellett néznie.

„A második óra végén dühös lettem, káromkodva, ordítva közöltem, hogy a gyógyszertárban fillérekért kaphatnék egy doboz fájdalomcsillapítót, ehelyett 56 ezer forintot fizetek egy haszontalan terá­piáért. Végül eljátszottam, hogy elmúlt a fejfájásom, de ez sem volt nekik elég. Rákapcsoltak egy hazugságvizsgáló gépre, hogy kiderítsék, igazat mondtam-e. Persze, azt is én fizettem. Sikerült a gépet becsapnom, így hazamehettem. Otthon táncoltam egy jót, majd nagyon berúgtam, ami persze, tilos az egyház szabályai szerint. Másnap közöltem, hogy vége, otthagyom őket” – folytatta Dudás Dia.

Miklowitz Attila, a szcientológiai egyház szóvivője úgy kommentálta a nő élményeit, a hazugságvizsgáló valójában egy E-méter nevű készülék, ami azt is kimutatja, hogy valakinek az életében korábban volt-e, illetve van-e stressz. Adományokat elfogadnak és a szellemi tanácsadást, oktatást kell kifizetni. Miklowitz az örökéletű munkát egy jelképes fogadalomnak nevezte, a a szerzetesrend tagjai pedig valóban nem szexelhetnek a házasság előtt, és tényleg nem születhet gyerekük sem.

Nem kell az aljas beteg világotok! – Lényeglátó üzenet a modern tudományt Istenítőknek

Giorgio Agamben: ​Az orvostudomány mint vallás

(atv – Szent Korona Rádió)