Gyermekeknek rendeztek Pride-ot Svájcban

A nyugati országokban teljesen általánosnak veszik már, hogy a társadalom minden szegmensét áthatja az LMBTQP-lobbi, a természetes társadalmi immunválaszt ezáltal teljesen kioltották, és sötétebbnél sötétebb tendenciákat valósítanak meg. Ennek az alászállásnak legújabb vívmánya a svájci gyermek buzifelvonulás. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Svájcban már 1990 óta állami szintű érzékenyítés zajlik az iskolákban, mely LGBTQI+ kommandó néven fut. Ennek keretében minden évben 35 iskolát látogattak meg a deviánsok. Idéntől azonban rájöttek, hogy tovább kell “fejlődniük”, hiszen nem lehetnek maradiak, így megalkották a Jugendpride-ot.

Különböző érzékenyítő civilszervezetek vannak Svájcban, amik főképp az oktatási intézményekre „specializálódtak”. Ilyen például az ABQ, a GLL (Közép-Svájcban), a Comout (Kelet-Svájcban) és az Anyway (Bázel kantonban) programja, illetve a Svájci Transzneműek Hálózata (Transgender Network Switzerland). Utóbbi egyesület azért érdekes, mert nemcsak érzékenyítő projektekkel foglalkozik, hanem „műhelyeket” is működtet a transzneműek, a homoszexuálisok és a biszexuálisok részére. Aztán ott van a Network, amely összefogja az összes előbb említett egyesületeket és az LMBTQP közösséghez tartozó vezető beosztású menedzsereket, művészeket, közszolgálatban dolgozó vezetőket.

A Network teljes deep state hálózatot épített ki napjainkra, ugyanis beleszólással rendelkeznek a munkaerőpiacon, hogy kit hova vesznek fel.

Az iskolai projektek közé tartozik például az is, hogy az aktivisták a 14 éves diákok elé kiállva elmondják, mennyire jó homoszexuálisnak lenni, ezt beismerni és csatlakozni az LMBTQP közösséghez, majd elmagyarázzák nekik a különböző gender fogalmakat.

A fentebb említettek mellett számos más gyermekmegrontó rendezvényt szerveznek, az ABQ például csupán 60 órát tart évente. Ezeket fejelték most meg a gyermekeknek szervezett Pride-dal. Tevékenyégük jól tükrözi, azt, amire már évek óta igyekeznek a normalitás képviselői felhívni a figyelmet, miszerint nem elfogadtatni akarják bűnös vágyaikat, hanem a társadalom egészére ráerőszakolni.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nyíltan beismerték: az LMBTQP-lobbi célja a gyermekek agymosása

“Nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést” – Ausztriában az óvodákba is beviszik az LMBTQP-lobbit