Amerikában már tanárokat rúgnak ki normalitáspártiságuk miatt

Ami történik nyugaton, az az előszele annak, ami ránk vár – ha hagyjuk. Ne akarjunk az elbukott nyugat sorsára jutni! 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Oregon állam iskoláiban igen széleskörű LMBTQP többletjogokat vezettek be, ennek következében a pedagógusok semmiféle olyan jellegű véleményt nem fogalmazhatnak meg, mely szembemegy a liberális véleménydiktatúra “értékeivel”. Ennek következtében július elején két, a véleményét felvállaló tanárt is kirúgtak.

A két iskolai dolgozó “bűne” az volt, hogy felszólaltak az intézmény LMBTQP-szabályai ellen. A középiskola korábbi igazgató-helyettesét, Rachel Damiano-t és a természettudományi tanárt, Katie Medart még áprilisban küldték kényszerű szabadságra, miután egy videón kifejtették az LMBTQP-szabályokkal szembeni álláspontjukat, illetve a témában egy weboldalt is létrehoztak I Resolve Movement néven. Véleményük szerint a diákoknak meg kell követelniük, hogy a biológiai nemüknek megfelelő mosdót használhassanak, ha arra van lehetőségük, továbbá ellenezték azt a szabályt is, amely megkövetelné a tanároktól, hogy olyan személyes névmásokon szólítsák a diákokat, amit ők előnyben részesítenek.

Damiano és Medart nyilvános meghallgatásán egy harmadik fél megvizsgálta azokat a panaszokat, amelyek a két pedagógussal szemben felmerültek, vagyis, hogy megsértették-e a körzet irányelveit. Kirk Kolb, az iskolai körzet felügyelője végül mindkét alkalmazott elbocsátását javasolta. Ezek után az iskolatanács tagjai szavaztak a végleges döntésről. Mindkét tanár esetében négy igazgatósági tag szavazott a felmentés mellett, három pedig ellene.

A legfőbb érv elbocsájtásuk mellett az volt, hogy a tanárok a munkaidejükben is foglalkoztak az I Resolve Movement weboldallal. Emellett azzal vádolták őket, hogy “politikai kampányt” folytattak a tankerületben. A meghallgatások során mindkét tanár tagadta a politikai kampány vádját, illetve azt is kijelentették, hogy a munkaidejük során soha nem foglalkoztak a közösen indított weboldallal.

A meghallgatás helyéül szolgáló épület előtt, és a középiskolánál nagyjából 65 ember tiltakozott mindkét pedagógus elbocsájtása ellen. A tüntetések nagyjából négy órán át tartottak.

A pedagógusok még áprilisban, amikor felfüggesztették őket, pert indítottak az iskolakörzet ellen. A körzet legújabb lépése valószínűleg újabb jogi lépésekre készteti a kirúgott pedagógusokat.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió) 

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

New Yorkban önkielégítésre tanítják a 6 éveseket az iskolában