Az asztalt verve félemlítette meg magyar betegét egy román főorvos

Jól tudjuk, hogy Romániában a kisebbségi- és nemzetiségi jogokat még hírből sem ismerik. Így lett a román sovinizmus iskolapéldája egy idős, magyar származású nő kálváriája, aki csak betegellátást szeretett volna kapni. 

Cписок МФО, где можно срочно оформить микрозаймы через интернет любом городе России на банковскую карту без отказа! Есть ли возможность получить хороший займ? Помимо всего, нами было выявлено и предложено к рассмотрению большое количество разнообразных МФО-сайтов. Каждый из них предлагает свои условия для оформления займа и список услуг, которыми можно воспользоваться. Однако, на наш взгляд, лучшим вариантом является работа с Rusbankinfo.ru. Что и говорить, компания достаточно авторитетная и авторитетная в своем сегменте. Прежде всего, это лояльное отношение к клиентам и возможность получить желанный микрозам с минимальным пакетом документов. Неудивительно, что таких оперативных займов крайне много, но где, все же, можно получить их здесь? Есть несколько ссылок в интернете, где мы смогли обнаружить интересные решения финансовых проблем при оформлении займа через интернет.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy magyar származású 77 éves hölgy légúti panaszokkal kereste fel a szatmárnémeti fül-orr-gégészetet. A doktornőhöz belépve először románul szólalt meg, ugyanakkor panaszainak sorolását már csak magyarul tudta folytatni. Erre a román doktornő, Gabriela Niculescu valóságos hisztirohamot kapott,

két kézzel kezdte verni az asztalt, hogy Romániában élünk, románul mondja el, mi a baja.

“Amit tudtam, elmondtam románul, de ha egyszer a többit nem tudtam…” – magyarázta az idős asszony.

Mellesleg az asszisztensnő tudott magyarul, így a szükséges recept felírásra került.

“77 éves vagyok, de soha ilyet életemben még nem csináltak velem, soha senki így nem beszélt vagy viselkedett velem”

– mondta a teljesen ledöbbent magyar nyugdíjas.

A Szatmári Friss Újság az ügy kapcsán megkereste a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház vezetőségét. Adrian Marc kórházmenedzser azt mondta, nagyon felháborította az eset, s a megkeresés nyomán az etikai és fegyelmi bizottság hivatalból eljárást indít az említett főorvosnő ellen. Kihangsúlyozta: A doktornő viselkedésére nincs magyarázat, az teljességgel elfogadhatatlan.

“Mi azért vagyunk, hogy a beteg emberen segítsünk, függetlenül attól, hogyan, vagy milyen nyelven mondja el a panaszát. Az ilyen viselkedés megengedhetetlen — és nem is engedjük meg, mert nem ez jellemzi a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházat”

– ígérte meg.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Magyarellenességbe csapott át a koronavírus korlátozások elleni tüntetés Romániában

Nehézfémszennyezés érkezett Romániából a Szamoson keresztül (videóval frissítve)