“Nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést” – Ausztriában az óvodákba is beviszik az LMBTQP-lobbit

A címben látható idézet Bécs városának közleményében áll, melyben bejelentették, hogy szivárványcsaládokról szóló “érzékenyítő” anyagokat állítanak össze óvodások számára. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Kísérleti jelleggel az első foglalkozásokat Bécs egyik, 21. kerületi óvodájában fogják bemutatni, ugyanakkor tervek szerint ezt nem sokkal később még 350 intézmény fogja követni. Christoph Wiederkehr bécsi alpolgármester bejelentésében a jól ismert egyenlő esély biztosítására hivatkozva tartja kívánatosnak az agymosás bevezetését. A politikus szerint a pedagógusok képzésének és a korai gyermekkorban megkezdett érzékenyítésnek ebben kiemelkedő szerepe van.

A csomag többek között olvasmányos brosúrákat, plakátot, egy sokszínű családokról szóló könyvet, illetve egy kifestőt fog tartalmazni. A kifestőben különböző családformákat találnak majd, továbbá bármilyen színűre színezhetőek lesznek majd a rajzokon látható emberek. Ezen propaganda anyagok hamarosan minden városi- és magánóvoda számára ingyenesen elérhető lesz.

Ausztria egyébként élen jár az LMBTQP-lobbi terjesztésében, ugyanis nemrégiben egy szivárványos padot adtak át, áprilisban pedig a kerületi hivatal előtti zebrát festették tarkára.

Ausztria gyermekei ezzel az intézkedéssel elveszni látszanak, ugyanis ritkaszámba menő erős családi háttérrel rendelkező gyermekek fogják csak megúszni a végleges agymosást így, hogy lényegében három éves koruktól egészen felnőtté válásukig naponta zúdítják rájuk az LMBTQP propagandát az oktatási intézményekben is.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Radikális lépés a Fidesztől? Betiltanák az LMBTQP érzékenyítéseket!

Az amerikai BLM-mozgalom átneveztetett egy bécsi gyógyszertárat