Továbbra is homoszexuális propagandával mosnák a balliberális tanárok a diákok agyát

Több túlérzékenyített, balliberális pedagógus is tett közé bejegyzéseket, és nyilatkozott arról, hogy nem fogják betartani az úgy gyermekvédelmi törvényt, és tovább folytatják a az iskolások világnézetének alakítását az LMBTQP ideológia szerint. 

topbankinfo.ru

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

“Egész biztos, hogy nem tartom be, és még csak be sem csukom az ajtót. Hát jöjjenek rám a rendőrök, ha én beszélgetek a tanítványaimmal arról, hogy szabad egymást szeretni, most komolyan.” Ezzel Törley Katalin dicsekedett a 444-nek. Ő egyike azoknak a tanároknak, akik “polgári engedetlenséget” hirdettek, mert képtelenek voltak elolvasni és értelmezni az új gyermekvédelmi és pedofiltörvényt.

Lénárt Marcellnek, homoszexuális pedagógus kijelentette, meg fogja szegni a törvényt, és továbbra is az ő személyes tapasztalataival és saját világértelmezésével traktálja majd a középiskolásokat az LMBTQP témákkal kapcsolatban.

Négy tanár gondolatait is idézte a 444, melyek – mily meglepő – mind teljes egészében elítélik a törvényt, és a jelenlegi propagálás akadályoktól mentes folytatását követelik. Tomor István középiskolai tanár ráadásul annyira elhivatott a témában, hogy a kötelező holokausztfilmek közé sikerült besűrítenie egy az Imák Bobbyért című filmet, mely még azt is elmagyarázza a befolyásolható tanulóknak, hogy ha félredobjuk az “előítéleteket gerjesztő” Bibliát, meg az “elmaradott vallást”, akkor nem csak “nyitottabbak”, de akár még a szivárványos lobbi vezéralakjai is lehetünk.

A rendkívül szoros tantervbe még az is belefér, hogy a film megnézése után a diákok “Tomor tanárúrral” együtt ítéljek el a kirekesztést, és beszéljék meg mennyire szép és szabad a szerelem.

Megtudhattuk, van olyan tanár is, aki szegény óvodás gyermekét kínozza a Meseország mindenkié című kiadvánnyal.

Büszkén rámutattak azonban arra is, hogy a fiatalabb generációban már nem a “másokat” vetik ki maguk közül, hanem azokat, akiknek ezek a folyamatok nem tetszenek, és ennek még hangot is adnak. A “homofób” megjegyzéseket a fiatalság már nem tűri meg, sőt, kifejezetten elítélő ezek használóival szemben.

“Kivéve a vidéki kistelepüléseken” – teszi hozzá a belpesti értelmiségi, aki szerint az elmaradott pusztákon “akad még teendő”.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Néhány elmeroggyant spanyol férfi (?) tanár szoknyában tanít a “homofóbia” ellen

Oktatási integráció: tanárára támadt a 14 és 16 éves hetedik osztályos tanuló

A tagadás máza alatt – hogyan is állnak valójában a liberálisok a pedofilokhoz?