Oktatási integráció: tanárára támadt a 14 és 16 éves hetedik osztályos tanuló

A kép illusztráció.

A balliberálisok számtalanszor éltetik az oktatási integrációt, és szólalnak fel a szegregált osztályok ellen. Azonban a következőekben ismertetett helyzet is jól mutatja, hogy ez a módszer zsákutcába vezet, csak a többi diák teljesítményét rontja le. Nem mellesleg az integráció mellett kardoskodóknak valamilyen csoda folytán egyetlen gyermeke se jár szegregátumban élőkkel egy osztályba. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az incidens, melyet most hoztak nyilvánosságra Somogy megyében, egy Nagyatádhoz közel eső település általános iskolájában történt még tavaly novemberben. Az elkövetők évismétlőként kerültek az intézménybe, ahol sorozatosan megszegték a házirend szabályait, és bomlasztották viselkedésükkel a közösséget.

A két hetedikes diáknak tavaly novemberében matematika órája volt, felálltak és engedély nélkül kifelé indultak a teremből. Az asztalánál ülő tanárnő ezért rájuk szólt, azonban ők nem mentek vissza helyükre, hanem trágárul beszóltak a tanárnőjüknek, mocskolódó szavakkal illették, majd az asztalához léptek úgy, hogy a hölgy ne tudjon az asztal mögül kimenni.

A 14 éves elkövető ezután lehúzta maszkját, és a tanár arcába köpött, 16 éves osztálytársa pedig szidalmazta, és eközben egy meggyújtott öngyújtót közelített a pedagógus arca felé.

Egyik osztálytársuk kért segítséget az iskolaőrtől.

Az ügyészség azonban ismételten a balliberális álláspontoknak eleget téve – nem csoda, hisz ezen szerveket folyamatosan érzékenyítik a különböző LMBTQP csoportok – csak felfüggesztettet kért a két erőszakoskodóra. A példastatuálás, és a nevelőintézetbe való küldés ismételten elmarad, a tanár pedig retteghet tovább, hogy mikor támadják meg ismételten valamelyik óráján.

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Cigányok támadtak a rendőrökre fejszével és betondarabokkal Borsodban

Videó: így ütik egymást a cigányok a családsegítőben