Bírsággal sújtották az LMBTQP-lobbista mesekönyv forgalmazóját

Az LMBTQP tartalommal megtöltött “mesekönyvek” forgalmazásakor figyelembe kell venni, hogy azok nem a hagyományos értékrendet közvetítik, így nem lehet egy polcon árulni az utóbb említett könyvekkel. Ezt szegte meg most a Micsoda család! “szivárványcsalád” propagandakönyv terjesztője. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a Magyarország élőben című műsor tegnapi adásában elmondta, a kiadvány a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvénybe ütközik. A könyv terjesztője nem vette figyelembe a jogszabályt, ami alapján külön fel kellett volna tüntetni, hogy a mesekönyv a szokványostól eltérő tartalommal rendelkezik.

A vizsgálat hetekkel ezelőtt indult el és bebizonyosodott, hogy igaz volt a bejelentés, mivel a polcokon a klasszikus mesék, valamint a Benedek Elek-könyvek között volt a Micsoda család! Tarnai Richárd közlése szerint, így egy vásárlónak első ránézésre fel sem tűnik, hogy a lapozgató tartalma más, mint a többi könyvé, vagyis megtévesztették a vevőket.

Földi-Kovács Andrea kérdésére, miszerint miért a bírság kiszabása mellett döntöttek, a kormánymegbízott elmondta, hogy azért, mert egyértelműen megvalósult a törvénysértés.

“Manapság, amikor nyomulás van abba az irányba, hogy az Alaptörvényben rögzített gyermekvédelmi jogokat támadják és alternatívákkal támadják az embereket, amelyek jogszabályokba ütköznek, akkor nem elég pusztán a figyelmeztetés, hanem bírságot kell kiszabni”

– tette hozzá.

Azonban nem kell attól megijednünk, hogy oly nagy támadás érte volna az LMBTQP-lobbit, ugyanis a kormánymegbízott gyorsan hozzá is tette, hogy nem a homoszexualitás itt a legfőbb probléma, hanem a jogszabálysértés, és Magyarország egyébként is toleráns a deviáns személyekkel szemben, továbbá minden szabadságuk megvan.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Orbán mindenhol azt nyilatkozza, amit hallani akar az olvasóközönség

Ezentúl fel kell tüntetni a Meseország mindenkié botránykönyvön, hogy nem a normalitást képviseli