A horvátoknál sem leányálom Pride-ot tartani – a hazafiak megelégelték a deviancia terjedését

Törökországban példamutató módon állami szinten lépnek fel a deviáns felvonulás ellen. Horvátországról sajnos ez nem mondható el, de szerencsére a délszláv hazafiaknak sem kell a szomszédba menniük egy kis bátorságért.

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt

A hétvége folyamán Zágrábban megtartották a minden évben megrendezett felvonulásukat az LMBTQP szervezetek és személyek. Az esemény az elmúlt évtizedben szinte zavartalanul lezajlott a horvát fővárosban, idén azonban az ország hazafiai megelégelték a sorosista társadalomfelforgatást, és határozottan léptek fel a deviánsok ellen. Sajtóértesülések szerint több embert megvertek és leköptek, másokat verbálisan inzultáltak, és meggyújtottak egy szivárványos zászlót is. A deviánsok elleni fellépés a Pride lezajlása után szombat éjszaka tovább folytatódott, a hazafiak számos homoszexuális számára nyomatékosították, hogy nem szívesen látott személyek Horvátországban.

A balliberálisok azon nyomban megtalálták a bűnbakokat is, két politikus, Nikola Grmoja és Bozo Petrov személyében, akik ugyanis számos alkalommal felszólaltak az erőszakos LMBTQP-lobbi ellen. Ők azonban elhatárolódtak a hazafiak tetteitől, és jogi lépéseket sürgetnek.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Ajánlott programok a Pride hónap keretében a hazafiak számára