“A falutok is égni fog!” – soviniszta felvonulást tartottak a cionista terrorállamban

Június 15-én tartották meg Izraelben a “Zászlós felvonulás” elnevezésű szélsőségesen soviniszta rendezvényt. Az ott történtek is jól bizonyítják, hogy míg Izrael a világ előtt áldozati bárányként szerepelteti magát, addig a terrorállam képviselői fejtik ki a legnagyobb gyűlöletet a világon, tekintet nélkül arra, hogy muszlimot vagy keresztényt támadnak. 

Valódi közösségben eltöltött nyári szünet?
Hagyományőrzés és a tradíciók ápolása?
Akkor Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektábor!

Már csak pár hely maradt.

A felvonulás Jeruzsálemen keresztül haladt, érintve a palesztinok lakta óvárosi részt is. A közel 5000 fős tömeg vonulása közben a következő rigmusokat saknadálta:

  • “Halál az arabokra!”, majd ezt felváltotta a “Marokkó és Szaúd-Arábia mellettünk áll!”
  • “Hamarosan eljön a második Nakba is! Menekülttáborban végzitek majd.” – ezzel az első palesztin-izraeli háború után bekövetkező események megismétlődhetőségére utalnak, ugyanis 1948-ban több, mint 700.000 palesztin kényszerült menekülttáborokba való vonulásra az izraeliek brutalitása miatt.
  • “A vallásotok hulladék!” – ha eddig más nem is, ez kénytelenül felháboríthat bennünket, európaiakat, ugyanis a palesztinok nagy százaléka keresztény felekezetekhez, főleg katolikushoz és az ortodoxiához tartoznak.
  • “A halott arab a jó arab!” – Arab szövetségeseik a korábban említett Marokkó és Szaúd-Arábia minden bizonnyal örömmel fogadta a jókívánságokat.
  • “Az arabok k*rvák ivadékai!”
  • “Takarodjatok innen! Dögöljetek meg!”
  • “A falutok is égni fog!”

A felvételen az is jól látszik, ahogyan egy katolikus palesztin rózsafűzérével a kezében segítséget kér az egyik izraeli rendőrtől, mivel a felvonulók megtámadták. Erre a rendőr segítségnyújtás helyett erőszakot alkalmazva kivezeti a kamerák látószögéből.

A demostrációs jellegű felvonulás alatt minimum 17 palesztin szenvedett sérülést a cionisták támadásaitól. Az állami szintű sovinizmust az is jól mutatja, hogy nagy mennyiségben voltak jelen gyermekek is, ezáltal az őslakos palesztinok elleni gyűlöletet már kiskoruktól belenevelik a zsidókba.

(Quds News Network nyomán Szent Korona Rádió)

Szijjártó ismételten védelmébe vette az agresszor Izraelt, továbbá Magyarország óvóhelyeket is épít számukra

“Zsidó-kereszténység” – avagy amikor izraeli rendőrök támadnak a húsvéti szertartásra tartó keresztényekre

Izrael nem hajlandó visszaadni a Vatikánnak a jogtalanul tulajdonában lévő Utolsó Vacsora termét