Terézvárosban egy játszóteret is elárasztottak LMBTQP propagandával

A budapesti LMBTQP közösség új “érzékenyítő”, agymosó plakátkampányát Ferencvárosban kezdte meg. Pár nappal ezelőtt már egy játszótérre is kihelyezték propagandista transzparenseiket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A ferencvárosi “érzékenyítés” ellen a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai sikeresen felléptek, ugyanakkor a deviáns szervezetek nem álltak le. A főváros több más pontján is kihelyezték plakátjaikat, többek között egy terézvárosi játszótér kerítésén is.

Az LMBTQP támogató  hírportálok homofóbia elleni kiállításnak nevezik a VI. kerületi esetet. A gyermekek egészséges fejlődését jelentősen hátráltató transzparensek felhelyezésekor a “kiállítást” a városrész momentumos polgármestere nyitotta meg.

Jól emlékezhetünk Orbán Viktor tavalyi szavaira: “Hagyják békén a gyermekeinket!”

Itt az idő, hogy a szavakat tettek is kövessék. Az Alaptörvény-módosítás jó indítás volt, de sajnos eddig félbehagyottnak tűnik a megkezdett munka. A külföldről finanszírozott LMBTQP ügynökszervezetek ellen nemhogy nem mutatnak határozott fellépést, még az azokat szabályozó gyenge törvényt is visszavonták, továbbá az ügyészség a HVIM által megtett feljelentések és felülvizsgálati kérelmek mindegyikét visszadobta.

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió) 

Idén a legkisebbeket veszik célba a Pride-hónapban az LMBTQP-lobbisták

Visszanyalt a fagyi: szír migráns késelt meg két LMBTQP személyt Németországban