A Gyurcsányista Sermer szerint a revíziós törekvések helyett az inkább afrikai bevándorlókat támogató EU-ra kell bízni a határon túli magyarok sorsát

Gyurcsányhoz hű “liberálissal” vitatkozott Dr. Gaudi-Nagy Tamás Trianonról,  az EU-ról, az ellenzéki előválasztásokról és Jobbik árulásáról a Hír Tv Plusz-mínusz c. műsorában a trianoni diktátum 101. évfordulóján.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!


Sermer Ádám, a DK-val szövetkező, nemzeti gondolkodással szemben intoleráns és EU szervilis “liberális” a beszélgetés során bebizonyította: a magyar nemzetre, határon innen és túl végzetes következménnyel járna, ha az ellenzéki szivárványkoalíció jövőre hatalomra kerülne.

Természetesen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője nem hagyta szó nélkül a liberális képviselőjelölt abszurd felvetéseit, aki szerint az EU jelenti a megoldást a jogfosztottságban élő elcsatolt magyaroknak…

Mintha már korábban hallottuk volna ezt a képtelenséget. Az EU eddig se tett ezen a téren semmit, sőt amíg nemrég lesöpörte a Bizottság az őshonos európai nemzeti közösségek kisebbségben élő tagjainak jogait garantáló, Minority Safepack polgári kezdeményezést, addig például az EU-ban élő afrikai migránsoknak széleskörű jogokat,  lakást, oktatást, szociális-egészségügyi ellátást biztosító szabályokat már rég meghozták és végre is hajtják.

Sermer kifejezte még, reméli Gaudi-Nagy Tamás soha többé nem lesz a parlament tagja, amiért a jogvédő el merte mondani, hogy hiteltelen a 2006-ban szemeket kilövető Gyurcsány által vezetett baloldali koalíció.

Vérvörösre festett köztársaság – Vándorkiállítás a Gyurcsány-terrorról

Gaudi: Gyurcsány rendőrterrorjának halálos áldozata is volt

(Szent Korona Rádió)