“Ezt a csatornát nem fogják elhallgattatni” – TV épületeket és gyerekeket bombáz Izrael

Egy szombati légicsapás során, amit az izraeli légierő mért Gázára, kilőtték az Al-Jalaa Tower nevű 13 szintes épületet, amelyben az Associated Press hírügynökség, az Al Jazeera televízió és több más média irodája volt. Irodák mellett viszont lakások is voltak benne. A konfliktus során már 47 palesztin gyermek vesztette életét Izraelnek köszönhetően.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az izraeli hadsereg pár órával korábban felszólította a tulajdonost az épület evakuálására, azonban arra már nem volt elég idő, hogy a sajtóirodákból az eszközöket is kimentsék. A légicsapástól az egész épület összeomlott. Izrael nem adott magyarázatot arra, hogy miért vették célba a sajtónak otthont adó épületet, de az Al-Jazeera éppen élőben közvetítette a légicsapásokat, amikor az épület felrobbant. A televízió műsorvezetője akkor azt mondta:

„Ezt a csatornát nem fogják elhallgattatni. Az Al-Jazeerát nem fogják elhallgattatni. Ezt garantálhatjuk.”

A robbantás néhány órával azután történt, hogy Izrael légicsapást mért egy sűrűn lakott palesztin menekülttáborra is, ahol legalább tíz ember meghalt, többségük gyerek. A palesztin terrorszervezet, a Hamász válaszul rakétákat lőtt ki Dél-Izraelre.

Az izraeli-palesztin konfliktus hétfőn robbant ki újra, és évek óta nem volt példa ilyen mértékű csapásokra egyik oldalon sem. A Palesztin Egészségügyi Minisztérium közölte a halálozási számokat miszerint, 174 elhunytból 47 gyerek és ezen felül 1200 ember súlyosan megsérült.

Dávid és Góliát – A palesztinok végre kivívják függetlenségüket a cionista Izraeltől?

Izrael terrorista kaszárnya! Irán harcra szólít fel, mindeközben a zsidók megtámadták az Al-Aksza-mecsetet

“Zsidó-kereszténység” – avagy amikor izraeli rendőrök támadnak a húsvéti szertartásra tartó keresztényekre

(444, Quds News Network – Szent Korona Rádio)