A megtorlásoktól való félelem miatt ítélték el Derek Chauvint?

Nemrég született meg az ítélet Derek Chauvin amerikai rendőr ügyében. Az egyik tartalék esküdt nyilatkozott arról, hogy egészen az ítélet kihirdetéséig attól rettegett, hogy ha az nem a rasszista BLM mozgalom által előirányzott forgatókönyv szerint következik be, akkor ismételten nagyobb mérvű lázadások veszik kezdetüket, és az esküdteket az otthonaikban fogják megtámadni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A sajtó kérdésére, miszerint örül-e, hogy esküdté választották, Christensen azt felelte, “vegyes érzelmei vannak”.

“Nem akartam, hogy megint lázongások és pusztítás legyen országszerte. Féltem, hogy tüntetők jönnek a házamhoz, ha elégedetlenek lesznek az ítélettel”

– mondta.

A helyzethez való hozzáállásán az sem segített, hogy Brooklyn központjában él, melynek etnikai összetétele nem éppen a legbíztatóbb. Ráadásul a három hetes tárgyalás ideje alatt többször robbantott ki a BLM-es csőcselék zavargásokat az említett városrészben. Volt, hogy Christensen nem is tudott hazamenni.

“A házamban ülve tisztán hallottam a rendőrségi helikoptert, a kiáltozásokat, a villanógránátokat. Ha kinéztem az ablakon, láttam a füstöt is. Volt, hogy egyenesen haza se tudtam menni, mert tüntetők állták el a bejáratot”

– mesélte az elmúlt hét eseményeit az esküdt, majd gyorsan hozzátette, ez persze egyáltalán nem befolyásolta a döntéshozatalban.

A feszültséget csak fokozta a demokraták néger képviselőjének, Maxine Watersnek a kiszólása, aki egyenesen erőszakra buzdított, amennyiben nem ítélik el a volt rendőrt.

Az ügyben ítélkező bíró arra kérte a politikusokat, tartózkodjanak egy folyamatban lévő ügy bírálatától. Válaszul Joe Biden álkeresztény amerikai elnök a sajtó előtt bejelentette, felkereste George Floyd családját, és velük imádkozott, hogy “helyes ítélet” szülessen.

A fentebbiek alapján is jól láthatjuk, hogy nem igazságos ítélet született, hanem egy agresszív kisebbségi csoport erőszakolta rá jogalap és valóságtartalom nélküli véleményét a többségi társadalomra. A nyílt, balliberális társadalom ezt eredményezi. Kötelességünk fellépni ellene.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Egy fehér kislányt öltek meg a néger BLM aktivisták – a fehérek elleni rasszizmus áldozata

A BLM fehér életeket kell, hogy követeljen egy fekete tanársegéd szerint

Győzött a BLM lobbi: elítélték a munkáját végző amerikai rendőrt