Győzött a BLM lobbi: elítélték a munkáját végző amerikai rendőrt

Az amerikai társadalom az ítélettel olyan útra lépett, ahonnan nehéz lesz már irányt váltani. Derek Chauvin bűnösnek találásával bebizonyosodott, hogy a felforgató, fehérellenes eszmék véglegesen hatalomra jutottak. Pár évvel ezelőtt még teljesen abszurdnak tartottuk volna, hogy elítéljenek egy munkáját végző rendőrt azért, mert egy túladagolt néger a kemény drogoktól meghal… A válságot az is jól mutatja, hogy Joe Biden az ítéletet az igazság felé tett hatalmas előrelépésként méltatta.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az esküdtszék minden vádpontban bűnösnek mondta ki Derek Chauvint, a büntetés mértékéről nyolc hét múlva fog dönteni a bíróság, de akár arra is esély van, hogy az ártatlanul elítélt férfi élete végéig börtönben marad.

Derek Chauvint az Egyesült Államokban használt kategóriák szerint másod- és harmadrendbeli gyilkosság (second-degree unintentional murder, third-degree murder), illetve másodrendbeli emberölés (second-degree manslaughter) elkövetésében találták bűnösnek. A másodrendbeli gyilkosság alatt azt értik, amikor az elkövetőt egyértelműen nem érdekli, hogy életben marad-e áldozata, de nem gyilkosság a célja. A harmadrendbeli gyilkosság (amely három szövetségi államban, Floridában, Minnesotában és Pennsylvaniában létezik) azt jelenti, hogy az elkövető másokat veszélyeztető magatartása vezet valaki halálához, de nem gyilkosság a célja, a másodrendbeli emberölés pedig gondatlanságból elkövetett emberölést jelent.

A 12 tagú, hat fehér és hat fekete esküdtből álló testület kilenc óra gondolkodás után hozta meg a döntést a március 29. óta zajló perben, amelyben összesen 45 tanút hallgattak meg. Kihirdetéskor Derek Chauvin jelen volt a tárgyalóteremben, de néhány pillanattal azután, hogy bűnösnek nyilvánították, már ki is vezették.

A bíróság épülete előtt a tárgyalás idejére hatalmas csőcselék gyűlt össze, melyre hatással voltak a demokrata politikusok hergelései is. Ilyen volt például Maxine Waters demokrata kongresszusi képviselő, aki egy szombati tüntetésen azt mondta, hogy a tüntetőknek konfrontatívabban kell fellépniük, ha Derek Chauvint nem találják bűnösnek. Az erőszakosság fokozásának ígérete kimeríti a megfélemlítés kategóriáját, így az befolyásolhatta az esküdtszék döntését is. Ez fellebbezési alapul is szolgálhat a rendőr számára.

A beígért erőszak az esküdtszék döntése miatt elmaradt, és örömüket mindenki meglepetésére most nem boltok kifosztásával fejezték ki, hanem tánccal ünnepelték egy ember életének igazságtalan tönkretételét.

Joe Biden az ítélethirdetés után tett kijelentéseiben letette voksát az új világrend mellett:

“De ez nem elég. Itt nem állhatunk meg. A valódi változások és reformok megvalósítása érdekében többet is tehetünk. Többet kell tennünk, hogy az ilyen tragédiák ne ismétlődhessenek meg.”

Majd kifejtette azt is, hogy mostantól nem kell attól félteniük a szülőknek a gyermekeiket, hogyha elküldik őket a boltba, akkor nem térnek haza. Igen, valószínűleg békésen boltba tartó, vagy parkban játszó gyermekeket vettek elő eddig a rendőrök, és nem bedrogozott huligánokat… A Derek Chauvin bűnösségét el nem ismerőkhöz is szólt az amerikai elnök. Felszólította őket, hogy nem fogják tolerálni azt, hogy ezt a helyzetet mentségként használják az erőszakra. De kettősmérce az nem létezik…

Az alelnök, Kamala Harris is amellett tette le a voksát, hogy az ítélet szellemiségében kell továbbhaladnia az országnak.

Az amerikai társadalom erősen anarchisztikus jegyeket fog felvenni, ugyanis nagy a valószínűsége annak, hogy innentől a rendőrök nem fognak határozottan fellépni a társadalomfelforgató kiilleszkedettekkel szemben, mivel minden intézkedés során attól kell majd tartaniuk, hogy ha valami balul sül el, akkor életfogytiglan vár rájuk. Ennek következtében viszont az erőszakos csoportok egyre nagyobb bátorsággal fognak cselekedni, mivel nem kell tartaniuk semmiféle retorziótól. Most kezdődik csak igazán az USA társadalmának lezüllesztése…

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

George Floyd családja 27 millió dolláros kártérítést kap, a jogszerűen eljáró rendőröket továbbra is vegzálják

Ezt a bűnözőt védi a világ – íme George Floyd bűnlajstroma

Videón a tüntető nő lelövése – Piros Trump sapkája is volt, ezért halált érdemelt a liberális média szerint