A BLM fehér életeket kell, hogy követeljen egy fekete tanársegéd szerint

Georgia városának egyetemén olyan mértékű a feketék elnyomása, és a “fehérek kiváltsága”, hogy az ifjú hallgatót, Irami Osei-Frampongot már végzősként alkalmazták tanársegédnek. Ennek ellenére a férfi úgy érezte, a közössége felé irányuló elnyomás olyan mértékű, amit csak vérrel lehet megváltani.

Ezen véleményének a Facebookon is hangot adott:

fehér embereknek kell meghalnia ahhoz, hogy a fekete közösségeket “egésszé” tegyék

– írta bejegyzésében, mely a közösségi oldal szerint nem tartalmaz semmi olyat, ami sértené a liberális portál alapelveit.

Irami Osei-Frampong elmondása szerint számára központi kérdés a faj és az egyenlőség. Egy másik bejegyzése úgy kezdődik: “Harcolni a fehér ember ellen egy képesség”. A férfi a Channel 2 megkeresésére úgy nyilatkozott, nem érti, miért gondolja bárki, hogy bejegyzései bármilyen szinten kifogásolhatóak lennének. Egy újabb teljesen nem rasszista, vagy társadalom ellen uszító bejegyzés: “Nincs igazság a fekete közösségeknek, míg a fehér családok, templomok és iskolák a jelenlegi formájukban maradnak.”

A férfi védekezett, ő senkit nem biztat erőszakra, “de ez is egy olyan lehetőség, amivel számolnunk kell”. Szerinte ő csak őszinte volt, amivel semmi baj sincs.

A történelmi példák azt mutatják, hogy a faji igazságosság gyakran csak fehér életek árán valósulhat meg. Én nem bíztatok senkit erőszakra, csupán kiemeltem, mi kell az előrelépéshez.

– mondta.

Az egyetemi hallgatókat erősen megosztotta a kérdés. Jó páran egyetértenek Osei-Framponggal, ám vannak, akik szerint a bejegyzés kifejezetten rasszista és alkalmas a gyűlöletkeltésre. Ennek ellenére a tanársegéd határozottan kijelentette: nem fog bocsánatot kérni senkitől, nem bánt meg semmit, véleménye mellett továbbra is teljes mellszélességgel kiáll. Arra a kérdésre, fél-e attól, hogy nézetei miatt elveszíti az állását, azt felelte: “Ha e miatt kirúgnak, akkor valójában azért rúgnak ki, mert a munkámat végeztem.”

Az egyetem is vizsgálatot indított az ügy kapcsán, ám rövidesen bejelentették: Irami Osei-Frampong megjegyzései semmilyen formában nem sértették az egyetem szabályzatát, tehát “nincs miről beszélni”. Érthető, elvégre mégse “Nincs azzal baj, ha fehér vagy” matricákat ragasztgatott oszlopokra, így nem meglepő, hogy se a rendőrség, se az egyetem nem indított eljárást a férfi ellen.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

Ezt a bűnözőt védi a világ – íme George Floyd bűnlajstroma