Minimum 5 olasz iskolában névváltoztatási jogot kaptak a magukat transzneműnek valló diákok

Teljesen abszurd eset állt elő Olaszország több iskolájában is, ugyanis engedélyezték az ott tanulók számára, hogyha más identitásúnak gondolják magukat, akkor az intézmény nyilvántartásában megváltoztathatják a nevüket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A döntés teljes mértékig kimeríti a gyermekveszélyeztetés kategóriát, ugyanis az erőteljes LMBTQP lobbinak, mely a médiából és az interneten keresztül ömlik a gyerekekre, az iskolai rendszernek kellene gátat szabnia, ugyanis a diákok 99%-a nem rendelkezik deviációval, hanem a genderista tévképzetek hirdetései miatt hiszik azt kamaszkori átlagos problémáikról, hogy azok azért vannak, mert ők mások, mint a többiek.

Az erőteljes agymosást a kezdeményezést elindító tanulói csoport véleménye is igazolja, szerintük a diákok a vezetéknevüket is megváltoztathatják a számukra legjobbra, mert az apától örökölt vezetéknév megtartása csak a patriarchális társadalom egyik maradványa, aminek semmi jelentősége nincsen. Hozzá kell tennünk, hogy Olaszországban ez a téveszme nem újkeletű, ugyanis a hónap elején a bolzanoi bíróság alkotmányellenesnek nyilvánította azt a törvényt, miszerint külön megállapodás hiányában a születendő gyermek rögtön az apa nevét kapja.

Az új rendelkezéseket bevezető iskolák kiemelték, hogy nem tartják elegendőnek, hogy náluk megválaszthatja a diák a nemét, ugyanis ezt állami szintre kellene emelni, mivel a hivatalos szervek még mindig a régi nemükhöz tartozó néven hívják a transznemű tanulókat, ami hosszú távon sérüléseket okoz, és nehezíti a nemváltoztatás lelki folyamatát.

Az ilyen és ehhez hasonló hagyomány-, sőt tudományellenes megnyilatkozásoknak sajnos egyre több támogatója van. Amennyiben több állam is legalizálni fogja az ehhez hasonló törekvéseket, az ott élő gyermekeket végleg elveszettnek tekinthetjük…

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Az afrikaiak kerültek többségbe Milánó iskoláiban

Az olasz Pármában csak a hithű antifasiszták kaphatnak támogatást