Több száz kiskorú migránsról derült ki, hogy valójában felnőttek

Az illegális bevándorlók körében a családosok és a fiatalkorúak nagyobb eséllyel kapnak menedékjogot. Ezt a kiskaput akarta több száz életerős afrikai kihasználni Franciaországban. Hányan tehették ugyanezt a menekültválság kiszélesedésének kezdete óta?

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Több mint egy évvel ezelőtt a francia hatóságok számos afrikai országgal megegyezést kötöttek, miszerint egy együttműködési kapcsolat keretében a migránsok ujjlenyomatait továbbítják az anyaországi hatóságoknak az információszerzés érdekében. Első körben 939 migráns azonosításához kértek segítséget. Ebből 229 vallotta magát kiskorúnak, ám 216-ról már bebizonyosodott, hogy hazudtak a francia hatóságoknak. Azt azonban még fontos megjegyeznünk, hogy az ujjlenyomat azonosítással az invázióval érkezők csak nagyon csekély részét lehet azonosítani.

Az illegális bevándorlással párhuzamosan a bűnözés is jelentősen megemelkedett Franciaország nagyobb városaiban. A kifejezetten észak-afrikai migránsokhoz köthető bűncselekmények száma 2020-ban közel 8 ezerre rúgott. Ez 20 százalékos növekedés az előző évihez képest. Ezek csak azok az esetek, ahol elfogták, vagy legalább azonosították az elkövetőt. Ugyanakkor ezen bűntények is rámutatnak, hogy a kiskorúakat sem szabadna gyorsított eljárással, és könnyített feltételekkel befogadni, ugyanis, a helyi beszámolók szerint ők a legveszélyesebbek, mivel egy-egy intézkedés során könnyen kést rántanak.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

Új bűnözési forma terjed Franciaországban: kihívják, majd megtámadják a rendőröket a migránsok