Apró győzelem: Arkansasban betiltják a 18 éven alattiak nemváltó hormonkezelését

Az utóbbi időben, főleg Biden megválasztása óta az USA-ból szinte csak elkeserítő hírek érkeztek. Arkansas állam azonban most valamelyest visszaáll a normalitást képviselők sorába, és betiltja a gyermekek életét tönkretevő hormonkezeléseket. 

Az arkansasi képviselőház és szenátus kedden megszavazta Asa Hutchinson kormányzó vétójának hatályon kívül helyezését, ezzel Arkansas lett az első olyan amerikai állam, amely megakadályozza, hogy az orvosok nemváltó kezeléseket biztosítsanak a magukat transzneműnek valló fiatalok számára. Így például a törvény megtiltja, hogy a 18 éven aluli fiatalokat pubertásblokkoló hormonkezeléseknek vessék alá.

A kormányzó először megvétózta a törvényjavaslatot, melynek érvénytelenítését a képviselőház 71:24 arányban megszavazta, majd röviddel ezután a szenátus is megszavazta 25:8 szavazatarányban.

Arkansas példáján felbuzdulva tizenhat másik állam is fontolóra veszi az ehhez hasonló intézkedések bevezetését.

Az állam döntését a balliberális “érdekvédő” szervezetek oldaláról azonnal támadások érték, szerintük a hormonkezelések betiltása miatt még több serdülő lesz öngyilkos…

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)

A kisgyermekek szoptatása és a babaváró buli is transzfóbnak minősül – állítja a haladó nyugat

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?