A kisgyermekek szoptatása és a babaváró buli is transzfóbnak minősül – állítja a haladó nyugat

Néha már azt gondolhatjuk, hogy nem tudnak újabb őrültséggel előállni az LMBTQP lobbisták, ugyanakkor sajnos újra és újra csalódnunk kell, mert mindig előhozakodnak valami hatalmas blődséggel. Nem hagyhatjuk, hogy ezek a deviáns eszmék Magyarországot is behálózzák!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Gyermekeinket nem csak a TV műsorokból és reklámokból bombázza az LMBTQP propaganda. Szinte az összes híresség a genderlobbit támogatja, és azt nem szégyellik nap mint nap rajongóik arcába tolni. A napokban Demi Lovato terjesztette az egyik transznemű influenszer őrült elképzelését, mely szerint a babaváró bulikat nem szabadna megtartani, ugyanis azok transzfóbok. Szerintük az olyan babaváró bulik, ahol a szülők elárulják a kisbaba nevét, fenntartja a nemiség bináris, azaz kettős létét, és ez megakadályozza az embereket abban, hogy meglássák a valóságot. Annak érdekében, hogy fokozzák a hazugságcunamit, hozzátették, hogy a tudománnyal megy szembe az, ha valakinek a nemét a nemi szerve alapján állapítják meg.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy számos angol szó gendersemleges formájának használatára köteleznek egy brit szülészeten. Ezen téma kapcsán kaptak fel most a “haladók” egy pár éves tanulmánynak nevezett agymosó propagandakönyvet, mely megkérdőjelezi a szoptatás jogosságát. Szerintük a népszerűsítésével azt sulykolják az emberekbe, hogy ez a természetes mód a gyermekek táplálására (mintha nem így táplálta volna az ember teremtésétől fogva a gyermekeit, és nem ugyanezt látnánk az összes emlős fajnál). A “tanulmány” gyermekveszélyeztető részeket is tartalmaz, ugyanis azt állítják, hogy nem lehet semmilyen módon bebizonyítani, hogy az úgynevezett természetes módok – mint például a szoptatás – egyben egészségesebbek is. Továbbá etikailag is problémásnak tartják a gyermekek egészséges felnevelését, ugyanis a szoptatás megléte szerintük a férfi és a nő családban betöltött szerepéről szóló, biológiailag meghatározó vitákat támogatja.

Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy csak a partvonalról figyelve a degeneráltakat jókat röhögünk eszement elképzeléseiken, ugyanis, ha nem vigyázunk, és nem lépünk fel ellenük erélyesen, akkor egyszer csak megdöbbenve vesszük észre, hogy az óvodán is már a szivárványos zászló lengedez.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Száműznék a hagyományos női szerepeket tartalmazó irodalmi műveket

Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek

Több nemzeti oldali szervezet bojkottra szólít fel az LMBTQP lobbit támogató cégekkel szemben