Gődényék ellentüntetéssel mennek neki a Mi Hazánknak

Tegnap (március 13-án) Gődény György gyógyszerész, az Orvosok a Tisztánlátásért csoport és a Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület vezetője a Facebookon jelentette be, hogy ellentüntetést szervez a parlament elé március 15-én, oda, ahova a Mi Hazánk vonul a Vigadó téri tüntetése után. Ezzel kapcsolatban a Mi Hazánk Mozgalom elnöksége közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk:

Быстрый займ на карту без отказов – условия получения сегодня таковы, что уже мало кто сомневается в том, что получить деньги в долг онлайн могут практически все, и при этом абсолютно не важно, кем они будут получены: это могут быть родственники, друзья, знакомые или сотрудники банка. Как правило, такие займы не требуют особой подготовки, их оформить может любой совершеннолетний человек. Однако перед тем, как выбрать то МФО, в котором можно будет оформить займ на банковскую карту, необходимо ознакомиться с правилами кредитования mirziamov.ru, а также с наиболее актуальными условиями получения таких займов. На сайте МФО существует несколько вариантов оформления микрозайма. Для того чтобы получить займ на карту в МФО, необходимо зарегистрироваться в системе, активировать свою учетную запись. После одобрения заявки, средств переведутся в течение нескольких минут, либо спустя несколько часов.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

„Gődény György keményen támadja a Mi Hazánkat, arra hivatkozik, hogy politikusok, pártok ne tüntessenek a lezárások ellen, csak azt felejtette el közölni a videójában, hogy ő maga is pártpolitikus, saját pártcéljaira használja fel a jóhiszemű, félrevezetett embereket, és már titokban be is jegyezték a legújabb pártját. Ez a tény, tehát pártpolitikai okok állnak Gődényék támadása mögött. Mi ugyanis világossá tettük, hogy semmilyen közösséget nem vállalunk Gődény Györggyel, egyrészt a világnézete összeegyeztethetetlen a miénkkel, másrészt az általa vezetett kamupárt 2018-ban 153 millió forint közpénzt tüntetett el, emiatt jelenleg is nyomozás folyik különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt. Másrészt, bár Gődényék most mindig elmondják, hogy nem vírustagadók, de valójában csak játszanak a szavakkal, és csak a vírusokat általában nem tagadják, hiszen továbbra is azt állítják, hogy „ezt a vírust (új koronavírust) sem a magyar virológia, sem a világ egyetlen intézete sem tudja fizikálisan felmutatni, tehát csupán egy HOAX, amely számítógépben létezik és így senkire nem jelent veszélyt”. Ezzel szemben a valóság az, hogy rengeteg intézetben izolálták és „fel tudják mutatni” a SARS-CoV-2-t, és sajnos nagyon sok ember meg is betegszik tőle, és van, akire veszélyt jelent (szinte kizárólag krónikus betegek, illetve idősek esetében pedig halálos is lehet). Mi a kezdetektől azt mondtuk, hogy az új koronavírus létezik, de nem zárható ki annak mesterséges, laboratóriumi eredete. A legfontosabb pedig az, hogy a politikai és pénzügyi hatalmat gyakorlók világszerte igyekeznek felhasználni saját céljaikra ezt a vírust, az új világrend kialakítása érdekében. Az adósságrabszolgaságot és csődöt okozó, a mutánsok miatt akár a végtelenségig nyújtható lezárások helyett csak a veszélyeztetett csoportokat kellene védeni, és elutasítjuk az oltási könyvvel járó diszkriminációt is. Mi Magyarország gazdasági, pénzügyi és nemzeti függetlensége, a magyarok szabadsága érdekében fogunk tüntetni március 15-én, többek között járványszolidaritási adót követelve a koronavírus haszonélvezőire.”

Mi Hazánk Mozgalom elnöksége

Toroczkai László az ATV-ben: Miért tüntetnek március 15-én?

“Miért nem inkább a hátrányos helyzetűeknek gyűjtenek a leendő bírság helyett?” – ha díjaznák a demagóg újságírói kérdéseket, Kárász Róbert most nagyot kaszált volna. A Mi Hazánk-elnök az ATV-ben beszélt arról, hogy miért kell fellépni a jelenlegi gazdasági intézkedések ellen.

 

(Szent Korona Rádió – Kuruc)

Kicsoda is Gődény György, akinek isszátok a szavait járvány ügyekben?!