Beismerte tettét a kislángi időseket brutálisan meggyilkoló cigány

Családi ház udvarán található füstölőből akart ételt lopni egy cigány a Fejér megyei Kislángon, amikor az ott élő idős pár észrevette őt. A tolvaj a zsákmány megtartása érdekében megölte a házaspárt és a vízóraaknába rejtette őket. Azóta beismerte tettét, alább videón láthatjuk, ahogy bemutatja a gyilkosság körülményeit. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Mint ismeretes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021. március 7-én hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd a családi ház udvarán található füstölőből házi húskészítményeket kísérelt meg eltulajdonítani.

Cselekménye közben megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, akik megpróbálták megakadályozni, hogy az elkövető elmeneküljön az ellopott füstölt áruval, ezért a 26 éves férfi egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az elkövető a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába történt bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, és az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés, valamint tanúkutatás eredményeként egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak – közölte honlapján a rendőrség.

Korábban helyi olvasónk azt írta, cigányok által csicskáztatott magyar az elkövető, de közben kiderült – és a fenti videón is látható -, hogy nem így van. Mint az ezen bejegyzés alatti “beszélgetésből” kiderül, az említett csicskáztató cigány család egyik tagjának, Dankónénak az unokaöccséről van szó.

Korábban a nagymama nevelte, a halála után került Dankóékhoz mint rokonokhoz. Ők lettek a gondnokok.

Ők persze ártatlanok, mint minden cigány, ez derül ki a kommunikációs próbálkozásukból, a hozzászólók azonban nem ezt tapasztalták velük kapcsolatban:

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)

Felháborodtak az olaszliszkai cigányok, mert egy borászat megelégelte a sorozatos lopásokat

Rendőrautóba hajtottak a debreceni katalizátortolvaj cigányok, hogy mentsék a bőrüket