Hollandia kötelezné az egyházi iskoláknak az LMBTQP diákok felvételét

A képviselők nagy része támogatja azt törvényjavaslatot, mely szerint nem utasíthatnák el a deviáns diákokat a felvételi során az egyházak kezében lévő iskolák. Mindezt a személyi jogok védelmére hivatkozva terjesztették elő.

A liberális, a szocialista, a zöld és munkáspárti képviselők is támogatták az előterjesztést, miszerint semmilyen iskola nem tagadhatja meg vallás, származás, szexuális irányultság vagy eltérő nézetek alapján a tanulók oktatását.

Remélhetjük azonban, hogy ez egy elhibázott lépés lesz az LMBTQP propagandisták részéről. A keresztény felekezetek összessége elutasítja, és súlyos eltévelyedésnek tartja a homoszexualitást. A katolikus katekizmus alapján is láthatjuk, hogy a dolog elsülhet még jól is: “A homoszexuális emberek a tisztaságra kaptak meghívást. Az önuralom erényeivel, melyek nevelik a belső szabadságot, olykor az önzetlen barátság segítségével, imádsággal és szentségi kegyelemmel fokozatosan és kitartóan közeledhetnek és kell is közeledniük a keresztény tökéletességhez.” Tehát elvárhatjuk a holland egyházi iskoláktól, hogyha már kötelezően be kell majd fogadniuk a deviáns diákokat, akkor minden lehetséges eszközzel azért fognak küzdeni, hogy kigyógyítsák őket. Azonban tarthatunk attól is, hogy a folytonos ellenőrzések és támadások miatt semmit nem tehetnek majd ezek az iskolák, és az LMBTQP végleg teret nyer ebben a tekintetben is.

(NOS.nl nyomán Szent Korona Rádió)

Egyetemi Ellenállás – Ilyen a liberális érzékenyítés a magyar egyetemek falai között (I. rész)

LMBTQP jogokhoz kötné az EU az uniós forrásokat, Magyarország megvétózza