Eljárást indított a Médiatanács az RTL ellen az LMBTQP lobbista reklám miatt

Ha nem is elégséges, de szerencsére számos lépést tettek az elmúlt időszakban hazánkban az erőszakos LMBTQP lobbi korlátozására. Most az RTL Klub által sugárzott propagandavideó ügyében indított eljárást a Médiatanács.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a gyermekek védelmére hivatkozva megindította eljárását az RTL Klub szolgáltatója ellen, amiért az leadta a Háttér Társaság LMBTQP lobbista videóját. A Médiatanács legfőbb problémaként sajnos csak azt emelte ki, hogy a reklámot nem látták el 16-os karikával.

A Háttér Társaság és az RTL Klub jogszerűtlenségre hivatkozik, ugyanis szerintük teljesen normális az, ha deviáns viselkedésformákat normálisnak bemutató reklámokat közölnek a különböző TV csatornák.

Pozitívan értékelhetjük a lépést, ugyanakkor nem lehetünk vele teljesen elégedettek. Az nem elég, hogy a 16-os karikát rárakják az ilyesfajta reklámokra, ugyanis a gyermek ebben az esetben is láthatja, továbbá a reklám “érzékenyítő” kisfilmnek is minősül, így Alaptörvény-ellenes, tehát bármelyik korosztály előtt bűncselekmény levetíteni a propagandavideót. A megoldás nem az LMBTQP-hez történő tartalmak korlátozása, hanem azoknak teljes betiltása.

(Media.1 nyomán Szent Korona Rádió)

Hazafias szervezetek elvárják az RTL elleni kormányzati fellépést

Az RTL Klub az Újév első pillanatait a normalitás támadásával kezdte

Ilyen ez a show-business – SZFE-maszk és férfiak csókja az RTL-en