Az afrikaiak kerültek többségbe Milánó iskoláiban

Olaszországban a migrációs nyomás egyre súlyosabb problémákat idéz elő. A néger családok sokkal több gyereket vállalnak, mint az olaszok, a fiatalabb korosztályokban bizonyos térségekben jól látszik, ha az olasz kormány nem lép hamarosan, akkor országrészek etnikai képe fog teljesen átalakulni. 

Milánóban és környékén 105 iskolában a beiratkozott diákok több mint 50 százaléka külföldi állampolgárságú, és a tendencia megállíthatatlannak tűnően növekszik, a folyamatos migráció következtében. A város egyik tanácsosa külön felhívta rá a figyelmet, hogy azon iskolákban, ahol a jelenség tapasztalható teljesen aláássa a tanulási morált.

A migráns többségű általános iskolák rangsorának élén áll a Paravia utcai iskola, ahol a diákok 94 százaléka migrációs hátterű. Ezt követik a Gasparri (80%), a Ravenna (75%), Crespi (75%), és Dressi (72%) utcai iskolák. A város külvárosi részében tehát, például San Siroban, Corvettoban, Comasinában, ahol a bevándorlók aránya nagyon magas, ott az intézményekben is többségbe kerültek a nem olaszok.

A helyzetet tovább nehezíti, hogy számos olyan városnegyed alakult ki, ahol a migránsok önszántukból gettókat hoztak létre. Megszállásuk alatt tarják a környéket, az olasz nyelv eltűnt az utcákról, az iskolákból és az üzletekből is.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Migránsok módszerei és útvonalai a sikeres illegális bevándorláshoz – Ezért kell tűzparancs a határon

Betelt a pohár Boszniában – civilek vernek migránsokat otthonaik biztonságáért (+videó)

Migránsok foglaltak el egy belga templomot