New Yorkban államilag pénzelik az LMBTQP személyek “családalapítását”

Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója arra utasította a Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumát, hogy a biztosítók azonnal kezdjék meg az igénybe vehető termékenységi szolgáltatások fedezését azon LMBTQP személyek részére, akik “családot” szeretnének alapítani.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma a kormányzó irányításával arra utasítja a biztosítókat, hogy azonnali fedezetet biztosítsanak a termékenységi kezelésekre, ilyenek például a tesztek és a donor terápiás megtermékenyítése. A javaslatot, mint a Női Menetrend kulcsfontosságú elemét, vezették be. A biztosítási tervek célja, hogy a nagy csoportos lefedettséget biztosítsák, a házasság egyenlőségéről szóló törvényt elfogadják, a terhességi pótanyaságot legalizálják valamint a homofóbia elleni védelmet biztosítsák.

“Egyetlen New York-i embert sem fosztunk meg szexuális irányultsága miatt sem a szülővé válás lehetőségétől, sem a gyermeknevelés örömeitől, és ez a változás azt tükrözi, amit mi, New York-i emberek igaznak tudunk: a szerelem teszi a családot, az inkluzivitás az erősségünk, a törvénynek pedig működnie kell minden New York-i számára.” – fejtette ki elborult véleményét Andrew M. Cuomo.

A kormányzó vezetése alatt New York országos vezető szerepre tört az LMBTQP jogok védelmében a házassági egyenlőségről szóló törvény 2011-es elfogadásától a nemek közötti megkülönböztetés-mentességének 2019-es törvényéig. A kormányzó törvénybe foglalta a béranyaságot, segítve főleg az LMBTQP párok és a meddőséggel küzdő párok családjának növekedését. A kormányzó a homoszexuálisokat segítő, a normalitás útjára visszavezető önkéntes terápiákat is megtiltotta, ezzel súlyosan csorbította azon LMBTQP személyek jogait, akik változtatni kívánnának életükön.

Mindezzel megszentségtelenítik a család és a házasság szentségét, hiszen a teremtett rendet felrúgva a modern tudománynak “köszönhetően” az anya és apa szerep legkülönfélébb kombinációit hozzák létre, ez azonban végtelenül sötét és kétségbeejtő. A végsőkig ki kell tartanunk a normalitás pártján!

(Governor.ny.gov nyomán Szent Korona Rádió)

Bojkottálandó cégek – több mint 40 vállalat állt be a “Család az család” LMBTQP lobbi mögé

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

Van-e még jövője a konzervatívoknak az LMBTQP lobbival szemben?