Zsidóimádata ellenére sem reklámozhatja a normális házasságot a Hit Gyülekezete a Facebookon

Hiába a modernista életvitel, a zsidó és Izrael imádat, a Hit Gyülekezete szekta termékhirdetése így is szúrta a Facebook cenzorok szemét. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Hit Gyülekezete hetilapja a Facebook Marketplace funkciója alatt is elérhetővé vált az elmúlt időszakban. Legfrissebb lapszámukat, melyben többek között 50-60 éves házaspárok számolnak be kapcsolatuk történetéről a házasság hete alkalmából adták ki. A lapszám egy interjút is tartalmaz Németh Sándorral, aki arról beszél, hogyan próbálják meg különböző lobbicsoportok, erőszakos ideológiák, és újabban az óriás techvállalatok felszámolni a házasság intézményét.

A címlapon (ahogy a fentebbi képen láthatják) egy házaspár látható, alattuk pedig egy felirat: “Nincs másik – a természetes házasságnak nincs alternatívája.” Ezt az összeállítást értékelte úgy a Facebook algoritmusa és hirdetésfelügyelete, hogy a termék “nemiségre utal”, vagy ahogy az angol szöveg szól: “sexually suggestive manner” – mintha az szexualitást ábrázolna. A Facebook Kereskedelmi szabályzatának vonatkozó passzusa egyértelműen kifejti, mit is értenek elméletileg a “nemiségre utaláson; a következő példákat hozzák: szexuális tartalmú képekbe történő belenagyítás, burkolt meztelenség, burkolt szexuális aktus. A képen láthatjuk, hogy egyikről sincs szó. Míg az LMBTQP témában válogatás nélkül bármilyen képet feltölthetnek (akkor is, ha az ténylegesen valamilyen szexuális töltettel rendelkezik), addig heteroszexuális párokról már egy teljesen szolid képet is tilt a liberális cenzúragépezet. Ugyanakkor jól tudhatjuk, hogy nem a kép anyaggal volt bajuk a szólásszabadság élharcosainak, hanem a “Nincs másik – a természetes házasságnak nincs alternatívája” felirattal.

A Hit Gyülekezete közölte, hogy megpróbáltak fellebbezéssel élni a Facebook döntésével szemben, ám ez közel sem olyan egyszerű. Az általános felülvizsgálati felületen, “a Marketplace-en meghirdetett tárggyal kapcsolatos ellenvetés” formaoldal alatt a szerkesztőség egy tagja sem tudta egyik eszközén sem a közösségi oldal rendszerhibája miatt kitölteni az adatokat. Végül egy másik módon, két esetben sikerült felülvizsgálati kérést küldeniük a Facebook felé. Választ még nem kaptak.

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

Köszönet a bátor szülőknek, akik megakadályozták a Hit Gyülekezete iskolarablását!

60 ezer forintért meghirdetett kézfertőtlenítő a hitgyülis ATV-n – “Sajnos nem jut mindenkinek”

Így lopta el Németh Sándor az ATV-t a Hit Gyülekezetétől

A Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándort feljelentették az ATV ellopása miatt

A Hit Gyülekezete nyomására a boltok levették polcaikról a leleplező kötetet!