Már a WHO sem zárja ki a Covid mesterséges voltát

Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is kutatja, hogy miként és honnan indulhatott ki a koronavírius járvány. Számos forgatókönyvet vizsgálnak, az egyik szál kutatásához adatokat kértek Kínától. Az ország megtagadta a válaszadást. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A szervezet 174 olyan ember adatának kiszolgáltatását kérte a távol-keleti országtól, akik a koronavírus járvány kezdeti szakaszában, még 2019 decemberében fertőződtek meg Vuhanban. A vírus eredetiségét vizsgáló kutatócsoport egyik tagja azt állítja, hogy Kína kérésük ellenére sem küldte el nekik az adatokat. Elmondta, hogy ezen információk révén azt is megtudhatták volna, hogy milyen kérdéseket tettek fel az első fertőzöttek, milyen válaszokat kaptak, illetve hogy a panaszaikat miként elemezték ki az egészségügyi hatóságok. Az adatok fontos elemeket tartalmaznának, mely elősegítené a kutatást, ugyanis a ezeknek az embereknek csak körülbelül a fele járt annak a vuhani piacnak a közelében, amelyet korábban a járvány kiindulópontjaként emlegettek.

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz az Egészségügyi Világszervezet elnöke friss nyilatkozatában sem zárta ki azon elméletet, mely szerint mesterséges úton keletkezett a vírus, és szabadult valamily módon az emberiségre:

“Érkezett néhány kérdés azzal kapcsolatban, hogy kizártunk-e egyes hipotéziseket. Beszéltem a csapat néhány tagjával, és meg szeretném erősíteni, hogy egyelőre minden hipotézist fenntartunk, és ezek további vizsgálatára van szükség.”

A kutatások azonban akár sikeresek lesznek akár nem, arról egészen biztosan nem fognak minket tájékoztatni, hogy szándékosan, vagy baleset folytán szabadították ránk a vírust.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Mi az álláspontunk a JÁRVÁNYRÓL? Sima influenza? Ez lenne a legfontosabb közéleti kérdés?

Problémás a Pfizer vakcina, mégis kierőszakolták az engedélyeztetését

Beteg világ: Csak internetes közvetítésen nézhette a koronavírusban meghalt szülei temetését