12 éves kortól engedélyezné Spanyolország a nemváltást

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy nem kell ellenállni az LMBTQP propagandának, mert a társadalom majd úgy is felismeri, hogy hülyeség, vagy egyszerűen úgy gondolja, hogy ő eleget tesz azzal, hogy otthon a számítógép elől bekommentel egyet a cikkek alá, hogy “Milyen felháborító!”. Nekik üzenjük most, hogy nem, ez nem elég, a normalitásban gondolkodó embereknek igenis össze kell fogniuk, és ki kell állniuk a létrontást végző szervezetekkel szemben, ugyanis ha nem teszünk semmit a nyugati trendek hazánkban is átveszik az irányítási szerepet. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A kommunistákból és szocialistákból álló kormánykoalíció új törvényjavaslatot nyújtott be, melynek értelmében 16 éves kortól korlátozások nélkül, 12 éves kortól pedig szülői engedéllyel jelentkezhet bárki nemváltozásának bejelentésére. Ha a törvényt ratifikálják azon gyermekek mellé, akik éretlen döntésképtelenségükből akarnák, ugyanakkor szüleik elleneznék a kezeléseket, a gyermek “akaratát” elfogadó kéviselő személyt neveznének ki jogai védelmére.

A javaslat további újítása, hogy a 16 éves korhatár nemcsak a jogi eljárások megindítására érvényes: tizenhat éves kor felett bárki kezdeményezheti a tényleges nemváltoztatáshoz szükséges hormonterápia megkezdését is, ehhez pedig még szülői beleegyezésre sem lenne szükség (ha a törvény jelenlegi formájában hatályba lépne).

A törvényjavaslattal a teljes nemi identitást eltörölnék, ugyanis a “nem bináris” személyiségkategóriát is felvennék a “nemek” közé. Így ezentúl nem kellene feltüntetni a személyazonosító igazolványokon az állampolgár nemét.

Az iskolákban és a börtönökben is jelentős változásokat vezetne be Spanyolország. A büntetés-végrehajtási intézményekben a transznemű személyek saját megítélésük szerint választhatnak aközött, hogy biológiai nemük, vagy választott nemük szerint kérik elhelyezésüket a börtönökben, fegyintézetekben. Az oktatásban pedig szintúgy engedélyeznék a tanulóknak, hogy saját érzéseiknek megfelelően használhassák az iskolai létesítményeket. Ezen döntés mind a börtönökben, mind az iskolákban számos szexuális visszaélést és bűncselekményt idézne elő.

A törvényjavaslattal párhuzamosan zajlik az LMBTQP-személyek jogállását fejlesztő tervezet kimunkálása is. Elfogadása esetén az új jogszabály betiltaná a homoszexualitás elhagyását célzó terápiákat, illetve akár 150.000 eurós bírsággal is sújtható lenne az, aki ilyen terápiát szervez – még akkor is, ha ez az érintett kérésére történik. Ezen döntéssel teljes mértékig sárba tipornák azon homoszexuálisok jogait, akik változtatni szeretnének életükön.

A hagyományos kapcsolati struktúrákkal von további analógiát az a módosítás is, amelynek értelmében az apai elismerő nyilatkozat mintájára a leszbikus kapcsolatban részt vevő személy is tehessen szülői elismerő nyilatkozatot a gyermekre vonatkozóan (eddig erre “csak” az örökbefogadás keretein belül volt lehetőség).

A kormány várhatóan még február közepéig napirendre tűzi a javaslatok megtárgyalását. Vitapontokat vethet fel azonban, hogy számos feminista szervezet és gondolkodó emelte fel szavát a tervezettel szemben; kritikáik természetesen nem a normalitás jegyében fogalmazták meg, hanem főleg arra irányulnak, hogy a biológiai nem jelentőségének homályosításával a kormány a nőjogi vívmányokat tenné zárójelbe.

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)

Elvették a gyereküket, mert pszichológushoz vitték volna hormonkezelés helyett

Egy amerikai bíróság hormonterápiára ítélt egy tizenéves fiút

Joe Biden szerint egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e vagy sem