A baloldali média a konzervatívok üldöztetését dicsőíti

Alább közöljük az Index cikkét korrigáltan, melyben a liberális véleménydiktatúrát éltetik, és fejezik ki örömüket abból fakadóan, hogy a “szélsőjobbereknek” és a “neonácziknak” nincs már helyük az online térben, ugyanis fogalmazásuk alapján szerencsére “a káros elemeket” a jól működő cenzúragépezet már kérdés nélkül letiltja. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A gyűlöletbeszéd és a kirekesztés manapság a közösségi platformok legnagyobb rákfenéje – kezdődhetne így is az Index cikke, ha az igazságot kívánnák taglalni. Ehelyett a következő mondattal vágnak bele “nagyszerű” eszmefuttatásukba: “A gyűlöletbeszéd és a szélsőjobb propaganda manapság a közösségi platformok legnagyobb rákfenéje.”

A nagyobb közösségi “oldalak megoldják, vagy legalábbis rajta vannak, hogy minél hatékonyabban megoldják ezt a problémát. Persze, ehhez időnként kell némi noszogatás, de összességében elmondható, a szélsőséges nézeteket (természetesen a baloldali szélsőségeket nem – szerk.) nagyjából eltüntették ezekről a platformokról – ha pedig ez máshogy nem ment, akkor magát a platformot tüntették el.” – folytatják a liberális véleménydiktatúrát éltető cikkükben. Tehát a szólásszabadság utópisztikus paradicsomi világában annak legnagyobb hirdetői nyálukat csorgatva éljeneznek, hogy a normalitás képviselői az internet világában már szinte csak szamizdat kiadványokban képesek megjelenni.

A szólásszabadság két élharcosa

Kiemelik azonban, hogy a jobboldali szervezetek sajnos nem adják fel a küzdelmet, és új megoldásokat kell találniuk, hogy “terjesszék az igét” (ez csak azért is kellett, hogy a keresztényekbe is belerúgjanak egyet), de a liberálisok legnagyobb üdvére a kutatócsoportjaik ezeket is képesek felszámolni, és nem tudnak gyökeret verni a szélsőséges eszmék egyetlen platformon sem.

Itt meg kell állnunk egy pillanatra, hogy rávilágítsunk egy fontos tényre, amelyen hogyha nem változtatunk, akkor mi is felölthetjük a szivárványos pólót. Az LMBTQP lobbista szervezetek nagy része között is állandó ellentétek állnak fent, és folyamatos “csatározások” zajlanak, ugyanakkor ha közös ellenségük, a normalitás ellen kell fellépniük, akkor egyként szállnak szembe velünk. A nemzeti oldalnak ebben kell meglátni a példát. Félre kell tennünk partikularitásból adódó nézeteltéréseinket, sértődéseket és viszályokat, majd egyként ki kell állnunk a már nem csak fenyegető szivárványos szörnnyel szemben. Nem hagyhatjuk, hogy kiiktassák a normalitást és fehér kultúrát védelmezőket.

Az utóbbi időben a közösségi felületekről való szinte teljes kiszorulása után a jobboldali influenszereknek újabb platformok után kellett nézniük, ahol valamelyest át tudják törni a baloldali cenzúrát. Ezen eset mutatja világosan, hogy egy jobboldalinak mindig formafelettinek kell lennie, és meg kell találnia azon lehetőségeket, melyek mentén el tud juttatni a baloldal sötétségén keresztül egy kis fénypontot a reménykedőknek. Patrick Casey, az Identity Evropa nevű szervezet volt vezetője az egyik ékes példája a formafelettiségnek. Miután mind őt, mind szervezetét kitiltották az összes közösségi platformról, egészen egyedi ötlettel állt elő. Különböző videojátékok online streamingelésébe fogott, és játék közben juttatott el az emberekhez – ahogyan az Index nevezte – neonáci tartalmakat. Az Index cikkében azonban eléggé sántít az, hogy nem említenek egyetlen borzasztó, és elfogadhatatlan példát sem, hogy Casey miket mondott a videóiban, tehát az egyetlen probléma itt is csak az lehetetett, hogy Patrick rámutatott a modern világ romlottságára és az erőszakos LMBTQP propaganda kártékony hatására. Nem csak az említett fiatalember, de több konzervatív is próbálkozott a Streamlabs-on, DLive-on és az ehhez hasonló oldalakon való tartalomgyártással. Sajnos a liberális gépezet ahogyan felfedezte őket, azonnal támadásba lendült, tiltották a jobboldali felhasználókat nemcsak a streaming felületek, de többek között a PayPal is.

Az online térben még csak üldöztetés jut osztályrészül a normalitás mellett kiállóknak. Azonban emlékezhetnek tisztelt olvasóink, hogy korábban beszámoltunk róla, hogy Norvégiában börtönbüntetés járhat pusztán azért, ha valaki magánbeszélgetésben ellenvéleményt fejt ki az LMBTQP propaganda kapcsán. Ki tudja, mikor jön el az az idő, amikor a gyanús egyének magán e-mailezését és chatelését annyira figyelni fogják, hogy azok alapján emelnek majd vádat? Résen kell lennünk, és fel kell vennünk a harcot, mert ha nem teszünk semmit, akkor egyszer csak azt vesszük észre, hogy egy 5 évvel ezelőtti Facebook posztunk miatt kerülünk a rácsok mögé.

(Indexet korrigálva Szent Korona Rádió)

Miért nem láthatók az Egyetemi Ellenállás leleplező posztjai és közleményei?

Van-e még jövője a konzervatívoknak az LMBTQP lobbival szemben?