HVIM: A pénzbírságra való gyűjtés megmutatta, hogy a nemzeti oldal még él!

Barcsa-Turner Gábort (HVIM) a fehérellenes rasszizmus miatti kiállása okán pénzbírsággal sújtotta a bíróság, melyre a Mozgalom gyűjtést hirdetett. Ezúton szeretne köszönetet nyilvánítani a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a nemzeti oldalnak, ugyanis megmutatta valódi erejét azzal, hogy ismételten pártoktól és szervezetektől függetlenül össze tudott fogni egy üdvös cél érdekében. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A támogatásokból összesen 233.540 Ft gyűlt össze, melyből 80.000 Ft-ot a pénzbírságra fordít Mozgalmunk, 133.540 Ft-ot pedig a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak juttatunk el meghálálva Dr. Gaudi-Nagy Tamás áldozatos munkáját a nemzet oltárán.

A maradék 20.000 Ft az Azonosságtudat Alapítvány számlájára kerül, melyből fedezni tudjuk az utalóknak postázott DuoGladii folyóirat szállítási költségeit. Itt szeretnénk felhívni azon támogatók figyelmét, akik legalább 2.000 forintot utaltak, hogy jelentkezzenek a [email protected] e-mail címen, és küldjék el postacímüket, hogy postázni tudjuk a havilapot.

Szeretnénk ismételten kiemelni, hogy valódi eredmények eléréséhez össze kell fognia a nemzeti oldalnak, és együttesen kell fellépnie a modern világ elleni harcban, az LMBTQP-lobbival, a magyar- és fehérellenes erőkkel szemben. Félretéve az önös érdekeket, az estleges partikuláris nézeteltéréseket, szervezetek és párt felettien egyként kell kiállni az Igazság mellett.

(Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom)

Egyetemi Ellenállás: Jelentős változásokat várunk a felsőoktatásban – Várjuk az érzékenyített gyermekek szüleinek jelentkezését!

Gaudi-Nagy Tamás a Karc FM-ben beszélt a Háttér Társaság feloszlatásáról