Törökország határozottan lép fel a vallásgyalázó deviánsokkal szemben

Törökországban másfajta bánásmódban részesítik a deviáns aktivistákat az illetékes szervek, mint a hanyatló nyugaton. Négy diákot tartóztattak le, miután LMBTQP szivárványt festettek fel egy szent muszlim kép mellé egy isztambuli tüntetésen.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Bogazici Egyetem hallgatói tüntettek Isztambulban a rektor kinevezése ellen (aki szerintük szoros kapcsolatban áll Erdogan pártjával), amikor az egyik mecsetnél szivárványt fújt fel négy diák Sahmaranról, egy népszerű közel-keleti mitikus lényről készült szentkép mellé.

Az isztambuli kormányzóság szerint teljesen egyértelmű, hogy ez támadás volt, álláspontjuk szerint ez a cselekedet kigúnyolja a muszlimok vallási hovatartozását. A belügyminisztérium Twitter-posztjában deviánsnak nevezte a diákokat. Ibrahim Kalin, Erdogan főtanácsadója szerint sem a véleménynyilvánítás szabadsága, sem a tiltakozás joga nem védheti meg a diákokat, majd hozzátette, hogy tettük büntetést érdemel.

Törökország más téren is helyesen cselekszik az LMBTQP mozgalmakkal kapcsolatban, ugyanis a Pride felvonulást már öt éve tiltják.

(444.hu és Hírnavigátor.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Vakcináért cserébe kiadja a menekült ujgurokat Törökország Kínának?

Megdönti az iszlámot is az erőszakos LMBTQP propaganda? – Korán iskolát nyitottak a deviánsoknak Bangladesben