Mezőkövesden is betiltották a deviáns “Meseországot”

A kövesdi ovikban sem lesz Meseország – adták hírül Mezőkövesdről hazafiak, akik kezdeményezésére betiltotta az önkormányzat az LMBTQP-propaganda kiadványt, a “Meseország mindenkié” könyvet.

Csepel után másodikként Mezőkövesden sem engedik be a Meseország Mindenkié című mesekönyvet az óvodákba. Lázárné Kozma Dóra és Jámbor Márk, a Mi Hazánk Mozgalom mezőkövesdi önkormányzati képviselői, a HVIM oszlopos tagjai, a helyi közélet, évek óta megkerülhetetlen szereplői, múlt héten nyílt levélben kérték dr. Fekete Zoltán polgármestert (Fidesz-KDNP), hogy a mezőkövesdi óvodákból is tiltsák ki a Meseország Mindenkié című mesekönyvet, annak „LMBTQP propaganda” tartalma miatt.
Kérésüket meghallgatta dr. Fekete Zoltán, mert Jámbor Márk a Kövesden láttam, hallottam csoportban közzétette azt a polgármesteri utasítást, amely csütörtöki keltezésű, s amelyet a polgármester Orbán Viktor miniszterelnököt idézve Hagyják békén a gyermekeinket! címmel látott el. Eszerint dr. Fekete Zoltán polgármester megtiltja, hogy az ominózus könyvet a városi fenntartású óvoda és bölcsőde valamennyi csoportjában a köznevelés területén dolgozó pedagógusok, illetve bárki használják, annak szövegéből bármilyen formában idézzenek.
A könyvről az egyre terjedő koronavírus-járvány, a gazdasági recesszió, az időközi választás és egyéb ügyek közepette mindent felülmúló vita feszül az utóbbi hetekben, pszichológusok is megnyilatkoztak róla.  A Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott “mesekönyvet” nemrégiben a párt országgyűlési képviselője, Dúró Dóra darálta le, a párt pedig követeli a könyv visszavonását, betiltását, különösen a nevelési intézményekben. A radikális nemzeti oldal sikere, hogy országos témává tudták tenni a “mesekönyvet” és ezáltal sikerült LMBTQP lobbi veszélyeire felhívni a figyelmet. Az emberiség számára létkérdés az LMBTQP propaganda és lobbitevékenység visszaszorítása, hiszen a családi és nemi identitást ostromolja a deviancia.

 

Fotók: Jámbor Márk
(Szent Korona Rádió)

Példamutatás: Csepel polgármestere betiltotta a mesekönyvnek álcázott gyermekmegrontó kiadványt

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”