Nemi alapvetések és közpénz kérdések az alaptörvényben

A mai napon a képviselők 72% -a igennel szavazott az alaptörvény módosításra. Míg a liberális ellenzék hatalmas tragédiának éli meg, a kormánypárt pedig mindent elsöprő győzelemnek, ha jobban megvizsgáljuk láthatjuk, hogy nem lehet teljesen pozitíve, vagy negatívan értékelni az eredményeket. Vegyes szájízzel értékelhetjük a témát.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Szomorú, hogy ott tart a modern világ, hogy egy alaptörvény módosításban kell lassan azt is leírni, hogy az ég kék a fű pedig zöld. Továbbá, ahogy áttekintjük az új alaptörvényt láthatjuk, hogy nem korlátozza megfelelő mértékben az erőszakos LMBTQP propagandát. Ha valójában meg kívánnák védeni gyermekeinket tőlük, határozottabb rendelkezéseket hoztak volna (bár nem tudjuk, hogy az alaptörvényhez igazítanak-e alsóbb törvényeket, ahogy kellene). A korábban férfivá nyilvánított nők továbbra is férfinak számítanak, így még mindig lehetőségük van a szivárványcsaládoknak a normálisokkal megegyező lehetőségek mellett életet élni, továbbá így az örökbefogadás is lehetséges számukra. Nem beszélve arról a tényről, hogy a különböző állami intézményekben (iskolákban, egyetemeken is) zajlik az érzékenyítés és igazából csak a legdurvább eseteket sikerült meggátolni

Az, pedig félretematizálja a kérdéskört, hogy a közpénz témájával együtt szavaztatják meg ezt, az egyébként eszmei kérdéskört Nem tudjuk, melyikről kívánják elterelni a figyelmet a másikkal, de mindenképpen a figyelem összezavarásáról beszélhetünk.

Összegezve, az alaptörvénymódosítás homoszexualitással foglalkozó része szükséges, ugyanakkor csak kiindulási alapként jó, számos másik változtatásra van még szükség.

(Szent Korona Rádió)