Aggasztó állapotok Délvidéken – Őrző-védő szolgálat alakul a polgárok védelmében a migránsok miatt

A magyarkanizsai Községi Képviselő-testület elnöke, Lackó Róbert nyilatkozata szerint ezt egy szerződéses alapon működő profi csapat végezné, amelyet az önkormányzat finanszírozna.

Lackó hozzátette, hogy az igazi segítséget azonban az jelentené, ha a szerb rendőrség, illetve a katonaság nagyobb számban megjelenne az említett településeken, ugyanis a migránsok sok gondot okoznak – olvasható a Pannonrtv.com portálon.

A televíziónak adott interjúban Lackó Róbert úgy fogalmazott:

„Házakba törnek be, lopnak a boltokban, fiatal lányokat inzultálnak, hadd ne soroljam, mert az utóbbi időben sajnos ezek a dolgok is jelen vannak már. Ezt mi megpróbáljuk a mi saját kis erőnkkel megszüntetni, ha kell, akár mi is kimegyünk az utcára, de a megoldás nem ez, hanem az erős rendőri jelenlét az utcákon, éjjel-nappal. Semmi másban nem tudok hinni jelen pillanatban.

Továbbá a tél közeledtével az illegális bevándorlók elhagyott épületekben próbálnak meghúzódni. Az EU-ba tartanak, de a magyar határkerítésen nem tudnak átjutni. A polgárok egyre jobban aggódnak a migránsok okozta romló közbiztonság miatt.

De nemcsak Horgoson és Martonoson, hanem például Kelebián is egyre aggasztóbb a helyzet.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Macron elnök felébredt: már támogatná az európai külső határok fokozottabb ellenőrzését

TL: „Mintha a bevándorlóknak több joga lenne, mint a magyaroknak”