Lelki tréning: ismerje meg a Katolikus Egyház Katekizmusát napi 7 percben

“Ismerjük meg jobban a hitünket, olvassuk együtt A Katolikus Egyház Katekizmusát!” – áll a párKatt.hu oldalon. A NEK Titkárság arra hívja a jövő évi Eucharisztikus Kongresszusra készülőket, hogy olvassák együtt a katolikus egyház tanítását a következő év során, nyomtatott formában és elektronikusan is, különböző lehetőségek szerint.

2020. szeptember 21-től 2021. szeptember 4-ig, a Kongresszus kezdetéig minden napra (a vasárnapokat és a főbb ünnepnapokat kivéve) összeállítottak kb. kétoldalnyi olvasnivalót a KEK-ből. Elolvasása mintegy 7 percet vesz igénybe naponta.

A Katekizmus olvasható a Szent István Társulat kiadásában (jelenleg csak antikvár forgalomban érhető el), az interneten, androidos applikáció segítségével, illetve fel lehet iratkozni a heti vagy a napi részeket tartalmazó hírlevélre is. Bővebb információ a NEK honlapján.

Az egyéni olvasáson túl jó megosztani gondolatainkat, tapasztalatainkat, kérdéseinket másokkal is. Minden hitből fakadó, őszinte megnyilatkozással Isten Országa épül.

(párKatt.hu és Iec2020.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Elhalasztják az Eucharisztikus Kongresszust – Ferenc pápa nem jön idén Magyarországra

Debrecenben látható az eucharisztikus kongresszusra készült ikonkiállítás