CitizenGo: alkossanak jogszabályokat az LMBTQ propaganda ellen

Az elmúlt egy évben kiemelt figyelmet kapott az évek óta tartó LMBTQP lobbi, amely már teljes mértékben beférkőzött az egyetemekre (kötelező “érzékenyítésekkel”), és egy ideje középiskolákban és általános iskolákban is megjelennek. Most azonban a legfiatalabb korosztályt támadják, akik fel sem tudnak lépni ellenük, és nettó agymosáson mennek keresztül. A CitizenGo a kormányhoz fordul egy petíciójában a gyermekek védelméért. Írd alá Te is! A Századvég felmérése szerint a magyarok 82 százaléka elutasítja, hogy az óvodások és kisiskolások az LMBTQ- vagy transznemű életformát követő szereplőket megjelenítő mesékkel ismerkedjenek.

Az alábbiakban a CitizenGo kormányhoz címzett üzenete olvasható:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Tisztelt Miniszter Asszonyok és Miniszter Urak!
Tisztelt Országgyűlési Képviselő Asszonyok és Urak!

Nagy vihart kavart a könyvesboltok polcaira nemrégiben felkerült LMBTQ-propaganda mesekönyv, amely meséinek egyharmada a homoszexualitásra és a transzneműségre érzékenyíti a gyerekeket. A könyvhöz óvodai és alsó tagozatos program is társul, amivel a szülők tudta és beleegyezése nélkül is elérhetik a gyermekeket.

Helytelennek tartjuk a gyermekek ilyen jellegű megzavarását, elbizonytalanítását.

A Kormány és a Parlament tagjait ezért arra kérjük, hogy tegyenek lépéseket a gyermekek zavartalan gyerekkorának biztosítása, így az LMBTQ és más felnőtt tartalmaktól való megóvása érdekében.

  1.  A transzgender és homoszexuális (LMBTQ) témák felnőtt tartalmak, ahogy a nyílt erőszak és a pornográfia is. Konkrét, világos jogszabályokra van ezért szükség annak biztosítása érdekében, hogy ne érjék el a gyermekeket felnőtt-LMBTQ tartalmak az óvodákban és az iskolákban.
  2.  A szülői jogok fontosak és megkerülhetetlenek. Azt látjuk, hogy a legtöbb szülő értékeivel szembemenő, a gyermekeket összezavaró tartalmakkal érhetik el őket óvodai és iskolai foglalkozásokon. Erősítsék meg a szülői jogokat, és biztosítsák, hogy a szülők háta mögött ne érhessék el a gyerekeket a felnőtt-LMBTQ tartalmak a magyarországi oktatási intézményekben.
  3.  A Meseország mindenkié mesekönyv azt állítja magáról (borító, cím, arculat), hogy egy egyszerű gyerekeknek szóló mesekönyv, közben felnőtt-LMBTQ témákat tartalmaz, és több boltban mindenféle figyelmeztetés nélkül árulják. A felnőtt-LMBTQ tartalmakat felölelő, gyerekeknek szánt könyveket, filmeket, kiadványokat legyen ezért kötelező korhatáros jelzéssel ellátni, és ne lehessen őket kifejezetten gyerekeknek szóló boltokban, helyeken árusítani, és gyerekprogramokon bemutatni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb megnyugtató lépések fognak történni a gyermekek széleskörűbb védelme érdekében. Köszönjük szépen.

Budaházy Edda írása a témában

(CitizenGo nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Teljes győzelem: széles hazafias összefogással ellehetetlenítettük a gyermekmegrontó rendezvényt!

Budaházy György: Az LMBTQP nem nyugszik (összegzés és videó)