LMBTQ szervezet férkőzik be az óbudai óvodákba

Az alábbiakban látható folyamat is jól példázza, hogy miért kell résen lennünk az LMBTQ(P) propagandával szemben, és miért kell minden áron kiállni ellene. A hétvégén a HVIM-nek és szövetségeseinek sikerült ellehetetleníteni egy gyermekmegrontó rendezvényt (Meseország mindenkié matinéfelolvasást). Ugyanakkor láthatjuk, hogy a deviáns oldal egyre jobban megpróbálja átszőni életünket, és ott támad, ahol a legjobban fáj nekünk, és a legkönnyebb nekik: a gyermekeink körében. 

A Magyar Nemzet cikkét változatlanul közöljük:
“Óbuda–Békásmegyer Önkormányzat elkötelezett abban, hogy megtörje a bántalmazásos eseteket övező hallgatást, és szakértő segítséget nyújtson. Hisszük, hogy a gyermekek biztonsága közügy, és segítünk, hogy az intézmények biztonságosabban, átláthatóbban működhessenek a jövőben” – írták az óbudai önkormányzat honlapján. Hozzátették: október elsejétől elérhető a www.obuda.hu/gyermekvedelem oldal, amelyet Óbuda–Békásmegyer Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai segítségével azért hozott létre, hogy a gyermekvédelem ügyét hangsúlyosan képviselje, és bemutassa azokat a tervezett lépéseket, programokat, amelyek segítségével átláthatóbb lesz az intézmények működése, az irányelvek pedig kidolgozottabbak és elérhetők mindenkinek.

Nos, ha a dolgok mögé nézünk, kiderül: az oktatásért felelős alpolgármester Turgonyi Dániel, a Momentum LMBTQ-munkacsoportjának (van olyan is) az elnöke.

A www.obudaihirek.blog.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány üzemelteti a www.yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szexszel kapcsolatos témákról.

Turgonyi Dániel momentumos alpolgármester, a párt LMBTQ szervezetének az elnöke a Meseország mindenkié című, melegpropagandát tartalmazó mesekönyvről úgy nyilatkozott: sokat gondolkodott arról, hogy reagáljon-e Dúró Dóra nyilvános könyvdarálására.

– Arra jutottam, hogy muszáj. Nem azért, mert meleg emberként engem is támad akkor, amikor ledarál egy könyvet. Sajnos ennél láttam már sokkal rosszabbat, amikor az ő politikai csoportosulásához tartozó legények elől kellett szó szerint menekülni egy Pride-on, hogy ne verjenek meg – írta a homoszexualitását nyíltan vállaló alpolgármester. Turgonyi – másokhoz hasonlóan – azzal vette védelmébe a mesekönyvet, hogy a kötetben nemcsak homoszexualitásról van szó, hanem a fogyatékkal élők elfogadásáról is.
Dúró Dóra, országgyűlési képviselő, többször utalt arra, hogy a könyvet egyértelműen az LMBTQ-propaganda miatt ítéli el. Budaházy Edda, a vasárnapi mesematiné elleni tüntetés szervezője pedig úgy fogalmazott: a fogyatékosokkal foglalkozó szervezeteknek és etnikai kisebbségeknek is illene tiltakozását kifejezniük, hogy őket használják fel a homoszexuális propaganda terjesztésére.
Egyházi körökben is terjeszkedni próbál a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, amely ugyanakkor egyben LMBTQ-szemléletű szexuális felvilágosítással is foglalkozik – írta korábban a Mandiner.

„Elsősorban nem az számít, hogy kinek milyen nemi szervei vannak, hanem az, hogy minek érzi magát: fiúnak, lánynak vagy esetleg valami másnak” – olvasható a Yelon.hu LMBTQ-honlapon, melyet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány működtet. A honlap állást foglal a család és a házasság fogalmának LMBTQ-jellegű átértelmezése mellett, és a a pornónézést sem találja problematikusnak alapesetben.

A Hintalovon az előző években a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban valósított meg gyermekvédelmi programot, ám miután az ősszel számos helyről kritika érte a bencéseket amiatt, hogy éppen a Gyurkó Szilvia, az erősen liberális lap, a WMN szerzője által alapított szervezettel működnek együtt, megszakították vele a kapcsolatot. A Hintalovon ettől függetlenül Pannonhalmát ajánlólevélként használva megkeresett jó pár szerzetesrendet és egyházi iskolát, hogy felajánlja szolgálatait, dacára annak, hogy az egyházival homlokegyenest ellenkező szemléletet vall.

A Hintalovon Alapítvány jelenleg a Háttér Társaság a Melegekért szervezettel együtt a vidéki iskolákban terjeszkedik. A két szervezet sorra keresi meg az önkormányzatokat és iskolákat együttműködés reményében. A Mandiner ezzel kapcsolatos kérdésére a Hintalovon annyit válaszolt, hogy az alapítvány egyéni megkeresés által vállal iskolai előadásokat a honlapján megtalálható témákban.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)

A HVIM a kirakatokon is figyelmeztet: “Gyermekeket veszélyeztető homoszexuális propaganda!”

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)