(Fél)győzelem: csak online felolvasás lesz a mesekönyvnek álcázott megrontó kiadványból – a tüntetést megtartják

Miután Őrsi Gergely, II. kerületi deviáns érdekeket szolgáló polgármestere visszavonulót fújt a vasárnap délelőtti LMBTQP-propaganda kiadvány felolvasásából, bejelentették a deviánsok, hogy nem akarják kitenni a gyermekeket  a “szélsőségesek” atrocitásainak, így csak online tartják meg a felolvasást. Egyértelmű részsikere ez a bejelentő normalitáspárti hazafiaknak, a Budaházy-családnak és a csatlakozó Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, akik azonban a tüntetéstől nem állnak el. Megszólaltattuk Budaházy Györgyöt és Barcsa-Turner Gábort.

A tüntetést megtartják a szervezők – értesült portálunk a szervezőktől. Indoklásuk szerint félő, hogyha nem jelennek meg, akkor mégiscsak megtartják a nyilvános gyermekmegrontást. Helyszín: Átrium, Budapest, II. kerület, Margit krt. 57. 2020. október 4. 10 óra.

Azért kell tüntetni, mert ugyanolyan aljasság és gyermekveszélyeztetés, hogy online tartják meg a felolvasást. Elvárom, hogy ne csak mi tiltakozzunk, hanem a megnevezett, valódi kisebbségek is! Például a cigányokat, mozgássérülteket képviselő szervezetek is utasítsák vissza, hogy mögéjük bújnak. Szerintem a cigányságnak sincs szüksége az ilyen homoszexuális mesékre. Miért nem szólalnak meg a cigányság képviselői, akik nyilván nem buzeránspártiak? Az is egyértelmű az első perctől kezdve, hogy a gyerekek mögé bújnak a legjobban, ezért az ő rendezvényük veszélyeztetik a gyermekeket, nem mi fellépésünk. Az is vérlázító, és visszautasítom, hogy engem “ordas eszméket valló bűnözőnek” nevezzenek! Ők vallanak ordas eszméket, akik gyermekeket rontanak meg, nem mi, akik pont, hogy megvédenénk a gyerekeket tőlük és az ilyen beteges rendezvényeiktől –  fejtette ki Budaházy György a Szent Korona Rádiónak, aki nem mellesleg évek óta küzd az LMBTQP-lobbival szemben, és szinte egyedül kezdte el évekkel ezelőtt felhívni arra a figyelmet, hogy már nemcsak évi egyszeri Budapest Pride létezik, hanem folyamatos és egyre jobban kiterjedt az LMBTQP-propaganda.

Ez egy mesekönyvnek álcázott LMBTQP-propaganda kiadvány, ami ráadásul nagyon aljas, mert gyermekeket von bele egy társadalompolitikai kérdésbe. De nemcsak pajzsként használják fel az óvódásokat az ilyen rendezvényekkel, hanem egyben meg is rontják őket. A tolerancia, az elfogadás csak álca, és csak elterelés a többi kisebbség felvonultatása a könyvben, mert a valódi cél a mindennemű, tradicionális társadalmi norma lerombolása. Az a hazug álláspontja a buzilobbistáknak, hogy a homoszexualitás csak és kizárólag genetikailag öröklött, így az nem “fertőz”, és ők csak szeretnék, ha elfogadnák az így született embereket. Ezzel szemben a valóság az, hogy a homoszexualitás gyermekkori pszichés zavarok által szerezhető – főleg sérült szülő-gyermek kapcsolat által-, vagy tanulható viselkedési minta a nemi érés során, ha megzavarják az egészséges fejlődését a gyermeknek – összegezte Barcsa-Turner Gábor a HVIM álláspontját.

A hazafias ifjúsági szervezet volt először az, aki érdemben lépett a készülő “mesekönyvvel” szemben2019-ben zéró toleranciát hirdetett a HVIM és Budaházy Györgyék az ifjúságot célzó LMBTQP-lobbival szemben. További ellenlépések várhatók a társadalomromboló propagandával szemben – szögezte le mind Budaházy, mind Barcsa-Turner.

(Szent Korona Rádió)

Tüntetés vasárnap délelőtt a homoszexuális “mesekönyv” nyilvános felolvasása ellen

Gondolatok a homoszexuális propagandáról