“Meseország nem az aberráltaké!” – Tüntetést szervez a Mi Hazánk

Demonstrációt hirdet szombat délutánra a Meseország mindenkié című mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület székháza elé a Mi Hazánk Mozgalom, ezzel tiltakozva a már óvodás korú gyermekeket is megcélzó gender lobbi ellen. Alább közöljük a Magyar Jelen hírportál mozgosító cikkét, változtatás nélkül.

A párt vezetője közölte, az elmúlt napokban kimutatta a foga fehérjét az úgynevezett LMBT-stb közösség, amely valójában azokat az aberráltakat tömöríti, akik a maguk sátáni eszméjét szeretnék az egész társadalomra ráerőltetni, de most már nyilvánvalóvá vált, hogy legvédtelenebbeket, azaz a gyermekeket, az óvodás korúakat támadják azzal a könyvvel, amelyet az LMBTQ közösséghez tartozó Labrisz Leszbikus Egyesület adott ki, és amely mesekönyvben újraírták a tradicionális, történelmi meséket. Ahol nem a királyfi és a királylány, hanem két királyfi szerelméről szólnak a történetek, ahol nemet vált a szereplő, és transznemű lesz. Ezekkel az aberrált torzításokkal a kisgyermekek lelkét, egészséges fejlődését igyekeznek támadni.

“Ami igazán vérlázító és felháborító, hogy amikor Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, és Schittl Eszter, a Citizengo vezetője felemelte a hangját ez ellen a propaganda könyv ellen, és igyekszik megvédeni a normális társadalmat, akkor ez a két családanya  rengeteg életveszélyes, halálos fenyegetést, gyalázkodást kap ettől LMBTQ közösségtől. És támadják őket azok, akik egyébként önmagukat mindig áldozati szerepben, elnyomottként szeretik feltüntetni” – fogalmazott a politikus, aki hangsúlyozta, valójában ők az agresszívek, ők azok, akik támadják az egészséges társadalmat, támadják a családokat, a családanyákat.

Arra a felvetésre, miszerint egyre több író, celeb áll ki a gender propaganda mellett, a Mi Hazánk elnöke azt mondta, Fluor Tomi, és hasonló szellemi toprongyok is megszólaltak ebben az ügyben, akik ostobaságokat írnak, mondanak. Arisztotelész, az európai gondolkodás atyja mondta, hogy a homoszexualitás, és egyéb aberrációk kis százalékban veleszületett tulajdonság, de túlnyomó részt a gyermekkorban ért környezeti hatások alakítják ezeket a torzulásokat. Arisztotelészhez képest egy Fluor Tomi, vagy ezek az írók senkik. Ha kiállnak emellett a mesekönyv mellett, akkor ők is ennek a sátáni eszmének a terjesztői.

A szombat délután 15 órára meghirdetett tüntetésre hívnak minden olyan jó érzésű magyar embert, aki nem tűri, hogy családanyákat, és az egész magyar társadalmat fenyegessenek azok az erők, amelyek olyannyira feszegetik a határokat, hogy most már az óvodás korú gyermekeket is védeni kell. A tüntetésen a Mi Hazánk vezetőinek felszólalásai mellett színművészek olvasnak fel történeteket eredeti mesekönyvekből, változtatás, aberrált propaganda nélkül.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

 

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)