Hivatalos pártja lett a BLM-nek Nagy-Britanniában

„A fehér férfiak nem velünk egyenlőek, hanem a rabszolgáink lesznek. Az idők változnak.” A liberálisok bizonyára ilyen kijelentések után is hangoztatni fogják, hogy teljes mértékben toleránsan kell hozzáállnunk a négerekhez. A szólásszabadság jegyében színre léphetett a marxista-rasszista párt. Kijelentéseik ezidáig nem vertek nagyobb sajtóvisszhangot, ugyanakkor mekkora közfelháborodást keltene, ha bármelyik fehérek irányította párt a feketék szolgává tételéről tartana sajtótájékoztatót. 

A folytatásban a 888.hu cikkét változatlanul közöljük:
Egy új politikai párt fog megmérkőzni a következő brit parlamenti választásokon, melyet a Black Lives Matter mozgalom inspirált – számolt be róla a Daily Mail és a Sunday.

A párt neve TTIP lesz vezetője pedig a szigetországban hírhedt fekete-marxista aktivistanő, Sasha Johnson lesz, aki Jan Slota, Ceausescu és Niedermüller kombinált magyargyűlöletét meghazudtoló módon gyalázza a fehéreket. Szinte minden megnyilvánulásában.

Az fekete-marxista aktivistacsaj politikusasszony egyébként legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy egy tüntetésen – stílusosan – korbáccsal verte a tömeget, mintha csak a rabszolgái lennének. Az – egyébként egyértelmű – üzenetet próbálta persze finomítani a helyi liberális sajtónaszád, sikertelenül: Johnson ugyanis egy tweetben helyretette őket, és megerősítette az üzenet mögött rejlő finom szimbolikát:

Szabadfordításban nagyjából azt hirdette meg (hol máshol, mint az egyébként erre nyitott Twitteren), hogy amennyiben kormányra kerül, a fehéreket teszi meg majd a feketék rabszolgáinak.

Egyébként azt be kell vallani, hogy stílusa van:

  • afrikai diktátorok szellemét megidéző módon öltözik katonai ruhába,
  • beszédeit pedig jellegzetes Julius Malema sapiban tartja, mely egy ideje Afrikában a fehérellenes mozgalomnak a jelképe,
  • golyóálló mellényben,
  • gyakran puskával – nyilván szimplán dekorációs eszköz – a kezében.

Julius Malema Dél-Afrika fehérellenes pártjának a vezetője, sapkája pedig a fekete sovinizmus szimbólumává vált világszerte.

Mi leszünk az Egyesült Királyság első fekete vezetésű pártja. Hangot akarunk magunknak. Így néz ki a demokrácia.

– mondta beszédében, majd lesétált a pulpitusról golyóálló mellényben, puskával a kezében.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

BLM: a fehérek súlyos defektekkel rendelkező félállati lények

 

Hazafiak is megjelentek a magyarországi négerimádók rendezvényén (videó) – A HVIM feljelenti az antifa szervezőket

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)