BLM: a fehérek súlyos defektekkel rendelkező félállati lények

A BLM elméletileg a rasszizmus elleni kiállás céljával jött létre, azonban egyik alapítója ismételten egy szélsőségesen rasszista, soviniszta kijelentésével, mely szerint a fehér emberek alacsonyabb rendűek a feketéknél megmutatta a mozgalom valódi arcát. A szervezkedés egyre növekvő agresszivitással fordul a fehér rassz felé, ennek ellenére működésük nem esik semmilyen korlátozás alá.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint újra a reflektorfénybe került egy megdöbbentő poszt Yusra Khogalitól, a torontói Black Lives Matter társalapítójától. Korábban a Facebookon megjelent írásában a fekete bőrű nő arról ír, hogy a fehér emberek félállatok, és súlyos genetikai defektekkel rendelkeznek. Ennek igazolására levezetett egy genetikai magyarázatot a melanin termelésről, amely az embereknél a bőr, a haj és a szem színéért felelős.

A melanint termelő melanociták száma nagyjából mindenkinél azonos, de az egyes rasszokban más-más mennyiségű pigmentet termelnek, így alakul ki az eltérő bőrszín.

Az aktivista korábbi bejegyzését most James Lindsay osztotta meg a Twitteren, így jutott el sok emberhez. Az írás szerint a fehér emberek teste elnyomja a melanin termelést, és emiatt lesznek genetikailag defektesek. Khogali azzal érvel, hogy a melanin felelős az erős csontokért, a termékenységért, a megfogantatásért, az idegrendszerért, az intelligenciáért, de még a kozmikus energiával való kommunikációért is. Mivelhogy azonban a fehér emberek szervezete nem termel elég melanint, ezért bennük mindezek nincsenek meg.

Yusra Khogali posztja rendkívül nagy felháborodást keltett az emberek körében. Ráadásul nem az első megosztó kijelentése az aktivistának, 2016-ban ugyanis azt írta ki a Twitterre, hogy Allah adjon neki erőt ahhoz, hogy ne ölje meg a férfiakat és a fehér embereket. Akkor a BLM társalapítója azzal próbált mentegetőzni, hogy ezt hirtelen felindulásból írta, és egyben azt is sajnálattal tapasztalta, hogy a posztja nagyobb média figyelmet kapott, mint a BLM mozgalma.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nálunk is kezdik: Donáth Anna meghirdette, hogy a “roma” élet is számít

Van-e színe a rasszizmusnak? (videó)

Black Lives Matter – A degenerált élet is számít?

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)